reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

No nie jak to możliwe? Testy pokazują kreskę a beta 0?? Takie niesprawiedliwe!!! Byłaś z tym u lekarza? Monitoring?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
3 testy z cieniem kreski.....
Ja nie wiem dlaczego to mnie spotyka wolę jak wgl nic nie pokazują chociaż nie robię sobie nadziei:( 0.10 moja beta . Takie szczęście to mam tylko ja, wgl ostatnio wszystko mnie wkurza od teściowej po brata mojego męża wrrrr tragedia. Śmieje się z nas ze nie w te dziurę działamy, idiota sam ma blizniaczki to jest mądry
Już myślałam że się uda mąż widział nawet te kreski a tu nic:sad:

reklama
Zanetka wez na wszelki wypadek skonsultuj sie z jakims innym lekarzem.. Tylko nie z byle kim, poszperaj po necie albo popytaj kolezanki moze kogos sprawdzonego maja. Z tego co wiem co torbiele leczy sie progesteronem albo zabieg...
Wezmę się za to, masz rację w przyszłym tygodniu umowie się z innym lekarzem może coś pomoże

Lutine biorę, lekarz chciał mi udać jakąś antykoncepcję ale nie chciałam także leczymy luteina i mam wrażenie że zatrzymuje mi owulacje niby biorę od 16 do 25dc ale chyba owulacje mam ok 17dc lub 18dc, mówiłam ginowi o tym ale on twierdzi że musimy uregulować cykle żeby zacząć się efektownie starać,ale nie rozumiem dlaczego mi nie zaproponuje monitoringu skoro owulki nie mam do 14 dc nie wiem gdzie iść do innego. Boję się nowych leków ,rozmów o stracie i sama nie wiem czy ktoś mi może pomóc ehh:(

Idź do innego lekarza. Ten Twój Mi się nie podoba z tego co piszesz. Musisz się pozbyć torbieli bo podejrzewam, że blokują Tobie owulacje. Torbiel powstaje z przerośniętego pęcherzyka. Czyli u Ciebie rosną rosną i nie pękają tylko powstaje Torbiel. Musisz mieć monitoring. Moja ciotka miała ten problem. Także coś na ten temat wiem bo jesteśmy jak siostry których nie mamy [emoji6][emoji6][emoji6] i chodziła do bardzo dobrego ginekologa. Prywatnie ale podejrzewam, że jak trafisz na dobrego to i na nfz wszystko załatwisz. Tak tego zostawić nie można. Mi moja poprzednia ginekolog też wciskala antykoncepcje. A jak zmieniłam lekarza to stwierdził że to było nie potrzebne w Moim przypadku

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

3 testy z cieniem kreski.....
Ja nie wiem dlaczego to mnie spotyka wolę jak wgl nic nie pokazują chociaż nie robię sobie nadziei:( 0.10 moja beta . Takie szczęście to mam tylko ja, wgl ostatnio wszystko mnie wkurza od teściowej po brata mojego męża wrrrr tragedia. Śmieje się z nas ze nie w te dziurę działamy, idiota sam ma blizniaczki to jest mądry
Już myślałam że się uda mąż widział nawet te kreski a tu nic:sad:
Naprawdę głupie żarty ma ten Twój Szwager.. naprawdę ludzie to nie mają taktu :/ mi też dłuższy czas w pracy dokuczali głupimi pytaniami.. aż wkoncu powiedziałam że się nie staram potem kolejne plotki, ludzie wykańczaja takim zachowaniem.. Ale trzeba to olać to jedyne wyjście.. niech mówią co chcą to świadczy o nich..

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Zawsze jest nadzieja do puki nie przyjdzie @ ja jeszcze trzymam kciuki [emoji110] też dość często łapie doła wchodząc na fb a to ktoś urodził, a to ogłasza ze jest w ciąży, oczywiście cieszę się ale jednak w sercu taki smutek.. U mnie 9 miesiąc starań.. też nadziei brak. Teraz niby nowy cykl ale już mnie to nie cieszy bo i tak co miesiąc rozczarowanie..

Puki co cholery nie ma ,ale test i tak dopiero w piątek zrobię jak jutro cholera nie przyjdzie ,bo muszę kupić ,a najlepiej z porannego sikańca.Cały czas mam uczucie jak by lada chwilą miała przyjść i czuję podbrzusze od tygodnia.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Puki co cholery nie ma ,ale test i tak dopiero w piątek zrobię jak jutro cholera nie przyjdzie ,bo muszę kupić ,a najlepiej z porannego sikańca.Cały czas mam uczucie jak by lada chwilą miała przyjść i czuję podbrzusze od tygodnia.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam mocno kciuki [emoji110] zeby nie przyszła. Głupia małpo nie przychodz :)

Zaaaneta skoro masz torbiele to właśnie to może być powodem tego że są cienie na teście. Jeśli torbiele są dość duże a testy b.czułe to mogą wychodzić pozytywne (sama tak miałam przy dużej torbieli).
A lekarz stwierdził skąd te torbiele? Masz wykluczone PCO?

reklama
Do góry