Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ależ tu wysyp dobrych wiadomości ostatnio! Trzymam kciuki za wszystkie testy i betki i po cichu gratuluję
Inezka u mnie właśnie ten sam test najwcześniej pokazał ciążę
co było zresztą dla mnie wielkim szokiem bo zrobiłam go tylko po to żeby upewnić się że odstawić luteinę bo progesteron 7 dni po owulacji był tak niski, że nawet nie miałam 100% pewności że ta owulacja była bo nie udało się uwidocznić płynu po pęknięciu pęcherzyka podczas monitoringu a tu dwie kreski trzymam kciuki i leć na betkę
AnetaManiak po stracie często udaje się szybciej bo organizm jest hormonalnie "nastawiony" na ciążę życzę Ci żeby inseminacja nie była konieczna! Mój mąż też miał słabe wyniki, co prawda w normie ale praktycznie na dolnej granicy plus b. duży odsetek nieprawidłowych. A jednak po stymulacji u mnie udało się. Niestety 3 razy straciliśmy ciąże, ale w końcu się udało i mamy 21 miesięczną córkę a teraz jestem w kolejnej ciąży nie ma rzeczy niemożliwych-trzymam kciuki by i Wam się udało
Nusia witaj. Przykro mi że i Ciebie spotkała ta tragedia ja również jedną z ciąż straciłam w 16tc... Tutaj na pewno znajdziesz wsparcie
DziękujęNo właśnie lekarz nie kazał mi czekać. Powiedział że możemy się od razu starać. Bo była to wczesna ciąża i samoistne poronienie. I już po 7dniach ładnie się oczyściłam. Lekarz powiedział, że jeżeli tylko psychicznie jestem gotowa to nie zwlekać. Tabletki już mam wykupione teraz czekać tylko aż @ przyjdzie. To dałaś Mi nadzieję, że i nam się uda [emoji6][emoji6][emoji6] no i Gratulacje dla Ciebie[emoji8][emoji8][emoji8]i życzę szczęśliwego bezproblemowego rozwiązania [emoji11][emoji11][emoji11]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi [emoji45]A dziś rano miałam trzeci pozytywny test. Beta niestety 0.10 ehhh mnie to już nigdy nie ucieszy pozytywny test zalamalam się, siedzę i rycze chyba już nie zrobię żadnego testu będę czekała do@ .
Wgl straciłam już nadzieję na to że będę mamą
Wolałabym żeby te testy mi nic nie pokazywały a tak to już się napalilam ze się w końcu udalo
Masakra tak się źle czuje
Co ja wam dziewczyny będę głowę zawracala, zamętu tylko narobilam tymi testami już nie będę się chwalila pozytywnymi testami
Zaneta tak mi przykro [emoji26]ja tez sie nie nastawiam bo na tescie tylko cień więc czekam cierpliwie do konca tygodniaA dziś rano miałam trzeci pozytywny test. Beta niestety 0.10 ehhh mnie to już nigdy nie ucieszy pozytywny test zalamalam się, siedzę i rycze chyba już nie zrobię żadnego testu będę czekała do@ .
Wolałabym żeby te testy mi nic nie pokazywały a tak to już się napalilam ze się w końcu udalo
Co ja wam dziewczyny będę głowę zawracala, zamętu tylko narobilam tymi testami już nie będę się chwalila pozytywnymi testami
Nie załamuj się. Który to Twój cykl starań?? To forum jest po to żeby się wyżalić, żeby napisać o tym co Cie boli. Najlepiej i najłatwiej jest właśnie pisać w sumie do osób obcych nam niż osobom bliskim o tym mówić. Ja wiem i rozumiem, że to czekanie aż zapuka do nas szczęście jest ciężkie i trudne i bardzo bardzo przykre i wydaję Ci się teraz że wszyscy wokół mają to szczęście tylko nie Ty. Ale wiedz, że nie jesteś w tym sama. I uwierz też, że do Ciebie zapuka w końcu to szczęście[emoji8][emoji8][emoji8]i zawsze czekaj na nie z otwartymi rękomaA dziś rano miałam trzeci pozytywny test. Beta niestety 0.10 ehhh mnie to już nigdy nie ucieszy pozytywny test zalamalam się, siedzę i rycze chyba już nie zrobię żadnego testu będę czekała do@ .