reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

mam problem i może któraś jest mi w stanie coś doradzić

wstałam rano i zobaczyłam ze mam mokrą koszulkę od sutka taki tylko ślad ale ewidentnie mi siąpie, wystraszyłam sie bardzo bo przy pierwszym poronieniu tez tak miałam, dziś mam dopiero 12,0 wtedy tez w 12 tygodniu zaobserwowałam. Wsiadłam rano w auto pojechałam zrobić badania prolaktyny. czy ma tak któraś z was ? czy któraś coś o tym słyszała zeby tak szybko i żeby sie skończyło dobrze, nie wiem co mi to badanie prolaktyny da ale nie wiedziałam co zrobić a wizytę mam najwcześniej w niedziele ta prenatalną a normalną we wtorek. Normalnie jestem bardzo przestraszona
Ja bym pojechała na IP i sciemnila,że boli Cię brzuch,a wczoraj było delikatne plamienie...lepiej tak niż żyć w stresie :).

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dorcia mam wlasna dzialalnosc gospo.

Hajmal kurde ja sie nie znam totalnie na tym..wtedy to zwiastowalo poronienie tak?Jedz do szpitala i sciemniaj tak jak dziewczyny radza!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dorcia mam wlasna dzialalnosc gospo.

Hajmal kurde ja sie nie znam totalnie na tym..wtedy to zwiastowalo poronienie tak?Jedz do szpitala i sciemniaj tak jak dziewczyny radza!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Aaa no to bez stresu :D ja 11 kwietnia mam wrócić do pracy :D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

No mialyscie racje dziewczynki moja beta i dwie kreski na tescie to pozostałosci po poronieniu [emoji12]to byloby zbyt piekne żeby od razu się udało [emoji6]działamy dalej ...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
A jednak... No ale może będziesz spokojniejsza jak się uda skoro jednak zdąży przyjść pierwsza @ po stracie :)

@Millo to Ty miałaś taką późną owulację że tak duża różnica? Nie jestem pewna ale chyba coś zle liczysz :) w którym dc miałaś owulację? Ja miałam w 21dc a więc różnica w wieku ciąży jest tydzień - według OM leci 19sty, a według usg z racji późniejszej owulacji 18sty :)
A co do samej wizyty to ok 30 dpo zazwyczaj widać już serduszko :)

@hajmal jak się martwisz to jedź na IP, dżoł dobrze radzi. Ja słyszałam o tym, że już w ciąży, na początku drugiego trymestru może się coś pojawić. Ale to tylko słyszałam, sama nie miałam do czynienia.
Chociaż w sumie to ja miałam też taki epizod ok 11 tc, ale myślę że u mnie spowodowane to było tym, że świeżo co odstawiłam córkę od piersi (w 10tc) i pewnie mi się musiało wszystko wyregulować po karmieniu.

Edit: @Millo właśnie doczytałam że już wiesz że źle liczysz :) a w którym dc miałaś owulację?

Jade zaraz po wyniki prolaktyny. Zadzwonilam do poloznej i ta ma mi oddzwonic popoludniu. Jak cos bedzie nie tak to pojade na ip. Tylko ze u mnie ip wyglada tak ze marszu przyjmuja do szpitala bez porady.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@DorciaMamaOlka może się okaże że nie wrócisz do pracy bo się uda i pojawią się dwie kreski :) no, chyba że chcesz wrócić to inna sprawa :)

@hajmal dobrze zrobiłaś. I nawet jeśli przyjmują od razu do szpitala to w razie czego nie ma co się zastanawiać i ryzykować! Będzie dobrze, musi być :)

Do góry