reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@DorciaMamaOlka jest to krótkotrwałe plamienie w środku cyklu, spowodowane zmianą stężenia hormonów, chyba m.in. estrogenòw. Ale jeżeli wcześniej tak nie miałaś, to skłaniam się bardziej ku teorii z Dongiem lub pęknięciem jakiegoś naczynka - w końcu były intensywne boboseksy u Ciebie ;)
@hajmal napewno na środowej wizycie go poproszę jak się sam za to nie zabierze.
@Luxuorius czuję się już dobrze, większość objawów minęła:)

reklama
@DorciaMamaOlka jest to krótkotrwałe plamienie w środku cyklu, spowodowane zmianą stężenia hormonów, chyba m.in. estrogenòw. Ale jeżeli wcześniej tak nie miałaś, to skłaniam się bardziej ku teorii z Dongiem lub pęknięciem jakiegoś naczynka - w końcu były intensywne boboseksy u Ciebie ;)
Dzięki kochana :) wszystko dobrze jest i już się wczoraj nie pojawiło :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

No mialyscie racje dziewczynki moja beta i dwie kreski na tescie to pozostałosci po poronieniu [emoji12]to byloby zbyt piekne żeby od razu się udało [emoji6]działamy dalej ...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

super, ja dlugo mialam mdlosci i wymioty a jak juz one minely to ta zgaga mnie wykanczala i specjalny syrop pilam :)

No mialyscie racje dziewczynki moja beta i dwie kreski na tescie to pozostałosci po poronieniu [emoji12]to byloby zbyt piekne żeby od razu się udało [emoji6]działamy dalej ...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
O tym pomyślałam,beta czasem wolno spada...czekaj na @ i się starajcie :) wtedy będziesz spokojna :)

Inezka to zaciskam kciuki za nowy cykl:*

Dorcia wlasnie nie wiem...myslalam ze chce 10.04. Wedlug om 8 tydz ale wedlug owu jakos 5 wiec lipa. Trzy tyg roznicy wychodzi..dziwnie tak

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

mam problem i może któraś jest mi w stanie coś doradzić

wstałam rano i zobaczyłam ze mam mokrą koszulkę od sutka taki tylko ślad ale ewidentnie mi siąpie, wystraszyłam sie bardzo bo przy pierwszym poronieniu tez tak miałam, dziś mam dopiero 12,0 wtedy tez w 12 tygodniu zaobserwowałam. Wsiadłam rano w auto pojechałam zrobić badania prolaktyny. czy ma tak któraś z was ? czy któraś coś o tym słyszała zeby tak szybko i żeby sie skończyło dobrze, nie wiem co mi to badanie prolaktyny da ale nie wiedziałam co zrobić a wizytę mam najwcześniej w niedziele ta prenatalną a normalną we wtorek. Normalnie jestem bardzo przestraszona

reklama
Inezka to zaciskam kciuki za nowy cykl:*

Dorcia wlasnie nie wiem...myslalam ze chce 10.04. Wedlug om 8 tydz ale wedlug owu jakos 5 wiec lipa. Trzy tyg roznicy wychodzi..dziwnie tak

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm..
No to różnica spora ... a może będzie już coś widać? Pracujesz? Bo może zwolnienie potrzebne?

Do góry