reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@DorciaMamaOlka ja nie pomogę, nigdy nie brałam donga. Zresztą dopiero od Ciebie o nim usłyszałam :)

@oleczkaa_1987 gratulacje ! Rośnijcie zdrowo :)

@Zaaaneta myślę, że jeśli ufasz swojemu ginekologowi to nie ma co się zastanawiać :) zresztą jak tak pomyślę to wydaje mi się że często ginekolodzy proponują na początek próbę regulacji cykli właśnie luteiną. Przypomniałam sobie nawet że mój pierwszy gin też mi to zaproponował :) u mnie co prawda nic nie dało ale np u mojej koleżanki ze studiów była poprawa. Więc może warto spróbować chociaż jeden-dwa cykle, nawet jeśli zablokuje to owulację. Bo skoro może to przynieść pozytywne efekty to może warto zaryzykować :) no i dodatkowo torbiele też często leczy się luteiną.

@Luxuorius to już 3 miesiące? Szok! A wydaje mi się że tak niedawno kamkaz nam tu pisała że urodziłaś :) masakra! Pozdrowienia dla Was :)

reklama
@DorciaMamaOlka ja nie pomogę, nigdy nie brałam donga. Zresztą dopiero od Ciebie o nim usłyszałam :)

@Zaaaneta myślę, że jeśli ufasz swojemu ginekologowi to nie ma co się zastanawiać :) zresztą jak tak pomyślę to wydaje mi się że często ginekolodzy proponują na początek próbę regulacji cykli właśnie luteiną. Przypomniałam sobie nawet że mój pierwszy gin też mi to zaproponował :) u mnie co prawda nic nie dało ale np u mojej koleżanki ze studiów była poprawa. Więc może warto spróbować chociaż jeden-dwa cykle, nawet jeśli zablokuje to owulację. Bo skoro może to przynieść pozytywne efekty to może warto zaryzykować :) no i dodatkowo torbiele też często leczy się luteiną.

@Luxuorius to już 3 miesiące? Szok! A wydaje mi się że tak niedawno kamkaz nam tu pisała że urodziłaś :) masakra! Pozdrowienia dla Was :)
Dziękuje :)

tak leci a u Cb juz 18 tydzien leci!!! szybko leci ten czas :)

@DorciaMamaOlka ja brałam Donga dwa cykle i nie miałam plamień. Czytałam na innym forum, że dziewczyny plamiły jak brały go za dużo.
@Luxuorius dziękuję :) No w końcu i ja się doczekałam, termin na 9.10 ;) To już 3 miesiące?! Ten czas leci jak szalony, a dopiero co rodziłaś. Podglądałam foto Nataniela na innym wątku i masz rację jest cudowny :) Zdrówka dla Was kochana!
jak sie czujesz? no a maly rosnie jak na drozdzach, sama radosc :)

Baslan powinni dzies teraz kolo 12 tygodnia sprawdzic. Na poczatku szyjki ponoc nie ma bardzo jak sprawdzic. Ale poproś niech sprawdza. Ta moja doktorka mowila ze powinien dr spr co wizyte. Widzisz jak bym wiedziala wczesniej ze mam slaba szyjke to bym bardziej uważała. Ja nawet nie rodzilam tylko mialam cc teraz 2 poronienia i 2 czyszczenia i jest nie wesolo.

Milo gratuluje :)

Ineska ja to mam, mam homozygotyczna a Ty jaka ?
Hetero jest lagodniejsza. Pasowalo by zebys podeszla do hematologa i chirurga naczyniowego. Dobadala jeszcze zespol antyfospolipidowy i homocysteine .
Mam dodatkowo jeszcze mhrf c667t . Na pai 1 biore od 12dc acard a od pozytywnego testu clexan. Nie przejmuj sie teraz choc wiesz z czym walczyc. Ja na poczatku bardzo przezywalam moja słabość ale lepiej wiedziec niz byc nieświadomym.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Baslan powinni dzies teraz kolo 12 tygodnia sprawdzic. Na poczatku szyjki ponoc nie ma bardzo jak sprawdzic. Ale poproś niech sprawdza. Ta moja doktorka mowila ze powinien dr spr co wizyte. Widzisz jak bym wiedziala wczesniej ze mam slaba szyjke to bym bardziej uważała. Ja nawet nie rodzilam tylko mialam cc teraz 2 poronienia i 2 czyszczenia i jest nie wesolo.

Milo gratuluje :)

Ineska ja to mam, mam homozygotyczna a Ty jaka ?
Hetero jest lagodniejsza. Pasowalo by zebys podeszla do hematologa i chirurga naczyniowego. Dobadala jeszcze zespol antyfospolipidowy i homocysteine .
Mam dodatkowo jeszcze mhrf c667t . Na pai 1 biore od 12dc acard a od pozytywnego testu clexan. Nie przejmuj sie teraz choc wiesz z czym walczyc. Ja na poczatku bardzo przezywalam moja słabość ale lepiej wiedziec niz byc nieświadomym.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hajmal tez mam homozygotyczna i dzieki za radę napewno będę kontynuowac badania , dzisiaj rozmawialam z moim gin i powiedzial ze od pozytywnego testu acard i do tego heparyna ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry