oleczkaa_1987
Fanka BB :)
beta z poniedziałku- 1590
beta z dzisiaj- 3828
Beta rośnie Juuuupiii
beta z dzisiaj- 3828
Beta rośnie Juuuupiii
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też brałam luteine. Ale miałam w miarę regularne. Więc nie zaszkodzi od innego gin słyszałam że luteina jest na podtrzymanie ciąży. I tylko wtedy sim ja stosuje gdy kobieta nie może ciąży utrzymać. Więc co lekarz to inna teoriaGratulacje dziewczyny
Wróciłam z wizyty i dobre i złe wieści dobre to takie ze został jeden torbiel mniejszy o 2cm także dobrze z tym[emoji5] lepsza też jest ze mam duży pęcherzyka który lada dzień powinien pęknąć ale w większym procencie nie pęknie bo jest przestarzaly także nie wiem dziś mam 24dc. Zła wiadomość ze regulacje cykli mam za pomocą luteiny od 16dc do 25dc kazał mi gin brać i nie patrzeć na owulacje dopóki mi się cykle nie wyreguluja. Mówią że jest dobrym lekarzem więc chyba tak zrobię i nie będę nic cudowala, miesiąc nie brałam bo czekałam na owulacje i się nie doczekalam także chyba ma rację...a wy co myslicie?
Najgorzej martwię się ze jak owulacja będzie np 19dc czy nie zatrzyma mi tej owulki. No ale trudno co ma być to będzie ☺ stosuje się do zaleceń ginaJa też brałam luteine. Ale miałam w miarę regularne. Więc nie zaszkodzi od innego gin słyszałam że luteina jest na podtrzymanie ciąży. I tylko wtedy sim ja stosuje gdy kobieta nie może ciąży utrzymać. Więc co lekarz to inna teoria
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze nie martw sięNajgorzej martwię się ze jak owulacja będzie np 19dc czy nie zatrzyma mi tej owulki. No ale trudno co ma być to będzie [emoji5] stosuje się do zaleceń gina
dawno tu nie zagladalam, gratuluje ciazy Kochana!!! kiedy rodzisz ?u nas fajnie, Nataniel ma prawie 3 miesiace i jest CUDOWNYHej U mnie wszystko ok, czuję się dobrze, mdłości raczej minęły z uciążliwych objawów została senność 29.03 kolejna wizyta i tak czekam z niecierpliwością Po tej wizycie jak wszystko będzie ok, to powiemy o ciąży teściom i poinformuję szefostwo w pracy A jak Julek i Rózia?
Tez jestem ciekawa co u dziewczyn. @chciejka32 tez dawno się nie odzywała, a o @Beti39 już nie wspomnę, ciekawe czy u niej wszystko ok z ciążą. No i @Luxuorius też nam zamilkła
Brałam od 4dc do 11 dwie tabsy dziennie owulacja niby była wczoraj,tzn zgadzaloby się bo cykl trwał 24 dni dziś już nie wzięłam zobaczę czy jutro się pojawi sytuacja@DorciaMamaOlka ja brałam Donga dwa cykle i nie miałam plamień. Czytałam na innym forum, że dziewczyny plamiły jak brały go za dużo.
@Luxuorius dziękuję No w końcu i ja się doczekałam, termin na 9.10 To już 3 miesiące?! Ten czas leci jak szalony, a dopiero co rodziłaś. Podglądałam foto Nataniela na innym wątku i masz rację jest cudowny Zdrówka dla Was kochana!