reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dorcia no miejsce się grzeje Kochana:)Specjalnie wątek zalozylam grudniowy pierwsza haha:p
Będzie dobrze:**

Oleczka mam stresaaaa:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Bafinka @rozmaryn jak tam córcie? Wszystko dobrze u Was? Zagladacie tu jeszcze?

Kamkaz Doris? Co u Was? Beti??

Baslan Hajmal jak się czujecie dziewcZyny?

k0kdj44jit133s3w.png

km5stv73hx4t59k1.png
dzięki za pamięć. :) czasami zaglądam ale nie często. Gusia ma już. 6 tygodni i jest cudowna
WP_20170321_07_14_19_Pro.jpg

Załączniki

• WP_20170321_07_14_19_Pro.jpg
    WP_20170321_07_14_19_Pro.jpg
    712,9 KB · Wyświetleń: 154
@Bafinka @rozmaryn jak tam córcie? Wszystko dobrze u Was? Zagladacie tu jeszcze?

Kamkaz Doris? Co u Was? Beti??

Baslan Hajmal jak się czujecie dziewcZyny?
czytam was ale nie zawsze mam czas odpisać, byłam wczoraj u nowej lekarki i chyba sie do niej przepisze, powiedziała mi zę mam szyjke słabą jak na kogoś kto nie rodził, pokazała mi maluszka, pomachał do mnie :) i jestem bardzo zadowolona z wizyty. W niedziele jadę na prenatalne i mocno sie boję,
Baslan długo wytrzymałaś i z praca i z powiadomieniem rodziny. Ja musiałam teściowej powiedzieć bo jak by nie to rozniosła by wieści po wszystkich a tak została wtajemniczona i choć 3 tygodnie wytrzymała. Dzis mi powiedziała że reszta chyba wie - tz wygadałam sie. :)

@rozmaryn @aneta_ck ale słodkie te Wasze dziewuszki :) Do schrupania :)
@hajmal nie powiem, bo na początku ciężko było nie mówić, bo radość ogromna, ale dałam radę :) Już bym się chciała pochwalić, bo już i tak powoli coś zaczyna być widać i muszę się maskować ;)
Super, że jesteś zadowolona z wizyty u nowej lekarki :) Może jeszcze coś lepszego wymyśli z tą szyjką. Ja za tydzień na wizycie tez muszę poprosić gina o sprawdzenie szyjki.
W ogóle byłam już trzy razy na wizycie (2 razy prywatnie i 1 raz na NFZ) i ani razu nie miałam badania ginekologicznego. Czy to jest normalne? Jesteście bardziej doświadczone, więc podpowiedzcie coś koleżance :)

reklama
Do góry