reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Millo aż łezka mi się w oku zakrecila ;-) ;) gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego bardzo nudnej ciazy:laugh2:

Tak na marginesie zrobiłam test z apteki i po 15minutach wyszła druga krecha blada ale coraz lepsza:blink: W środę robię betę a w czwartek wieczorem będą wyniki. Nie robię u siebie bo byłyby za tydzień. Pocisne aż 30km na betę w środę mam nadzieję że będzie pozytywna :laugh2:

Millo aż łezka mi się w oku zakrecila ;-) ;) gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego bardzo nudnej ciazy:laugh2:

Tak na marginesie zrobiłam test z apteki i po 15minutach wyszła druga krecha blada ale coraz lepsza:blink: W środę robię betę a w czwartek wieczorem będą wyniki. Nie robię u siebie bo byłyby za tydzień. Pocisne aż 30km na betę w środę mam nadzieję że będzie pozytywna :laugh2:
Zanetaa jak na teście jest druga krecha to i beta wyjdzie. Po cichu gratuluje. :):):)

Beta 108!!!aaaaa jestem w ciazy[emoji175][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji176][emoji174]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję! [emoji173] Rośnijcie zdrowo [emoji173][emoji173][emoji173]

w57v3e3ktmvwxeii.png

reklama

Trzymam kciuki za piękną betę [emoji110][emoji110][emoji110] A taka zapewne będzie skoro testy wychodzą (nawet po czasie, ale jednak) [emoji6]

w57v3e3ktmvwxeii.png

Do góry