reklama
@Millo gratulacje wysoka ta beta już! Będziesz sprawdzać przyrost?
@caltha przykro mi z powodu Twoich strat... Co do badań to tak jak piszesz-przede wszystkim tarczyca ale skoro masz prywatne ubezpieczenie to ja bym pokusiła się nie tylko o podstawowe hormony (tsh, ft3, ft4) ale też o anty-tg i anty-tpo (w celu wykluczenia zapalenia tarczycy, hashimoto). No i może warto sprawdzić jeszcze poza progesteronem (progesteron robi się ok 7-8 dnia po owulacji) pozostałe hormony-LH, fsh, ewenualnie testosteron (robi się je na początku cyklu ok. 3-4 dc) żeby ocenić pracę jajników. A więcej badań na pewno podpowiedzą dziewczyny na wątku o poronieniach nawykowych, zresztą już baslan to napisała
@InezkaK idziesz na betę? (Przepraszam jeśli pisałaś a nie doczytałam ) myślę że warto sprawdzić betę i to czy przyrasta-nie pamiętam na jakim etapie straciłaś ciążę, ale jeśli późno to tym bardziej warto tą betę sprawdzić żeby upewnić się że to nie są pozostałości hormonu po poprzedniej ciąży, tym bardziej że nie miałaś jeszcze @.. Choć miesiąc już minął więc jest duża szansa, że jednak się udało-trzymam kciuki!
@caltha przykro mi z powodu Twoich strat... Co do badań to tak jak piszesz-przede wszystkim tarczyca ale skoro masz prywatne ubezpieczenie to ja bym pokusiła się nie tylko o podstawowe hormony (tsh, ft3, ft4) ale też o anty-tg i anty-tpo (w celu wykluczenia zapalenia tarczycy, hashimoto). No i może warto sprawdzić jeszcze poza progesteronem (progesteron robi się ok 7-8 dnia po owulacji) pozostałe hormony-LH, fsh, ewenualnie testosteron (robi się je na początku cyklu ok. 3-4 dc) żeby ocenić pracę jajników. A więcej badań na pewno podpowiedzą dziewczyny na wątku o poronieniach nawykowych, zresztą już baslan to napisała
@InezkaK idziesz na betę? (Przepraszam jeśli pisałaś a nie doczytałam ) myślę że warto sprawdzić betę i to czy przyrasta-nie pamiętam na jakim etapie straciłaś ciążę, ale jeśli późno to tym bardziej warto tą betę sprawdzić żeby upewnić się że to nie są pozostałości hormonu po poprzedniej ciąży, tym bardziej że nie miałaś jeszcze @.. Choć miesiąc już minął więc jest duża szansa, że jednak się udało-trzymam kciuki!
Millo
Fanka BB :)
Super to trzymam kciuki i oszczędzaj się
Millo
Oj tak.Biore codziennie wit c bo wtedy mnie dopadla grypa zoladkowa zaraz na poczatku i zle sie to skonczylo..
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Natka byłam dzisiaj rano zrobic betę ale jeszcze nie mam wyniku i będę napewno sprawdzała ok czwartku czy przyrasta [emoji3]poprzednio strata 10 tydzień: (
Millo wysoka beta [emoji7]swietnie
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
justys0702
Gratuluje kochana![emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]Beta 108!!!aaaaa jestem w ciazy[emoji175][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji176][emoji174]
Oj znam to z tymi chorobami na początku.. ja miałam identycznie w 3 ciążach, łącznie z tą teraz odpoczywaj, odpoczywaj i będzie dobrzeOj tak.Biore codziennie wit c bo wtedy mnie dopadla grypa zoladkowa zaraz na poczatku i zle sie to skonczylo..
Przepraszam, pewnie pisałaś o tej becie ale tyle tu dzisiaj tych postów że musiałam przeoczyć trzymam kciuki za wynik w takim razie! Będzie dobrze, i myślę że jak to był 10 tydzień to w miesiąc już hcg spokojnie spadło a skoro się udało to znaczy, że organizm już był gotowyNatka byłam dzisiaj rano zrobic betę ale jeszcze nie mam wyniku i będę napewno sprawdzała ok czwartku czy przyrasta [emoji3]poprzednio strata 10 tydzień: (
oleczkaa_1987
Moja beta: 1590 . Jestem szczęśliwa. Zaczynam mieć nadzieje ze będzie tym razem dobrze
reklama
xssenia
Dziewczynki 3mam mocno kciukasy za wasze Fasolinki, niech rosna zdrowo Betki mają przyrastać pięknie!!!!
Przykro mi ze nie mogłam do was dołączyć, może uda się zafasolkować na grudzień
w każdym razie odpuszczam googlowanie, szukanie, zamartwianie się... muszę odpocząć
Przykro mi ze nie mogłam do was dołączyć, może uda się zafasolkować na grudzień
w każdym razie odpuszczam googlowanie, szukanie, zamartwianie się... muszę odpocząć