reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dziewczynki 3mam mocno kciukasy za wasze Fasolinki, niech rosna zdrowo :) Betki mają przyrastać pięknie!!!! :) :) :)

Przykro mi ze nie mogłam do was dołączyć, może uda się zafasolkować na grudzień :)
w każdym razie odpuszczam googlowanie, szukanie, zamartwianie się... muszę odpocząć :)
Xssenia nie ma innej opcji. Grudzień będzie twój. Odpocznij i nie poddawaj się. Musi się udać. :):)

Oleczka czekam teraz na Twoja:*
Zanetko po ciuchutku gratuluje!!!:)cudownie by bylo!

Ewela,Xsenia,Dorcia i reszta Staraczek oczywiscie[emoji181][emoji181][emoji181]fluidki dla Was z mojego rozwijajacego się Szczescia!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Przyjmuje fluidy i niedługo zaczynam działać :) kochane chce zacząć z testami owulacyjnymi tylko nigdy ich nie używałam i nie wiem co i jak. Od kiedy je zacząć? I kiedy je się robi rano czy bez różnicy? I jakie są na lepsze? Proszę o podpowiedź :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Przyjmuje fluidy i niedługo zaczynam działać :) kochane chce zacząć z testami owulacyjnymi tylko nigdy ich nie używałam i nie wiem co i jak. Od kiedy je zacząć? I kiedy je się robi rano czy bez różnicy? I jakie są na lepsze? Proszę o podpowiedź :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Jesli chodzi o testy owulacyjne to rozmawialam o nich z moim lekarzem kazał mi z nich zrezygnować. Nie zawsze dobrze pokazują owulację a czasami dają skutek odwrotny. Bo działają stresujaco. I u mnie rzeczywiście tak było że jak przestalam ich używać to mniej się stresowalam. Ale każdy jest inny :)

reklama
Do góry