Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopiero 10 dc a kiedy owulacja? Cholera wie nie robię testów i nie mierze bo szału dostanęKasia a kiedy robilas test?
Dorcia to zaciskam &. Juz 10dpo a dopiero mialas @ )
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ale krecha gratuluję wysyp na listopad ogromny
Witaj, bardzo mi przykro z powodu twoich strat. Myślę, że dziewczyny z wątkuCześć
historia moja w skrócie:
- poronienie zatrzymane, ciąża bliźniacza, łyżeczkowanie 9/10tc
- ciąża 36tc cc, IUGR i stan przedrzucawkowy
- poronienie samoistne 8tc
- ciąża pozamaciczna- sama się oczyściła
- teraz 6tc poronienie samoistne- gin nie mógł znaleźć pęcherzyka
Mam zrobione badania genetyczne na proakcelerynę, protrombinę i dwa MTHFR.
Wyszła mi homozygota MTHFR A1298C. Reszta ok.
Czekamy na kariotyp (wynik latem), córka ma translokację zrównoważoną, więc pewnie od któregoś z nas.
Będę szła do gina na kontrolę i chcę żeby dał skierowanie na badania (mam prywatne ubezpieczenie). Chcę na pewno: całą tarczycę, progesteron. Zrobiłam już homocysteine i czekam na wynik. Co jeszcze sugerujecie na już teraz. z badań?
Nie mam zamiaru podchodzić do ivf ani szczepionek. I zdaję sobie sprawę, że przyczyną prawdopodobnie jest ta translokacja i na to już wpływu nie mam, ale chcę wykluczyć inne rzeczy, żeby nie mieć do siebie pretensji.
Dziękuję dziewczyny bede sie cieszyła jak bedzie juz serduszko wysylam wam fluidy [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Inezka myślę dokładnie tak jak ty. Dopóki nie zobaczenia serduszka to jeszcze nie mogę cieszyć się z tej ciąży
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom