reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Caltha :(bardzo smutna ta Wasza historia:(Podziwiam Cie ze masz tyle sily do walki.Ja juz bym sie pewnie dawno poddala albo odposcila majac jedno dziecko takze brawo dla Ciebie!Nie poddawaj się!Mam nadzieje ze sprawy zdrowotne wyjasnia sie do konca i uda sie na nie zaradzic i doczekacie się szczesliwego rozwiazania!:**

Ja poki co sie nie umiem cieszyc..Boje się:(Czy nie za szybko po poronieniu..czy organizm jest silny itp.. czarne mysli mnie dzis nachodzą ..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Caltha :(bardzo smutna ta Wasza historia:(Podziwiam Cie ze masz tyle sily do walki.Ja juz bym sie pewnie dawno poddala albo odposcila majac jedno dziecko takze brawo dla Ciebie!Nie poddawaj się!Mam nadzieje ze sprawy zdrowotne wyjasnia sie do konca i uda sie na nie zaradzic i doczekacie się szczesliwego rozwiazania!:**

Ja poki co sie nie umiem cieszyc..Boje się:(Czy nie za szybko po poronieniu..czy organizm jest silny itp.. czarne mysli mnie dzis nachodzą ..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Nie swiruj mi tu :D skoro test pozytywny to kochana organizm jest gotowy :) a strach zawsze będzie ten sam czy to za pół roku czy teraz...On nigdy Nas nie opuści :( będzie dobrze bo kuzwa musi być i kropka :D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dorcia nie dostalam @ i boje sie teraz ale jak przeczytalam twoj wpis ze zaczynasz statania zaczelam sie zastanawiać czy czekac i po wizycie u gin uznalam ze co ma byc to będzie ja mam 4 z przodu i nie mam czasu na czekanie .

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

1489992089-aaaaaa.jpeg

Kochana gratuluję [emoji5] i trzymam kciuki za piękną betę [emoji5][emoji110]

xnw4s65gte9hv7ri.png

Inezka gratulacje☺ jak ja marzę o takich krechach ☺ trzymam za cb kciuki Aby było jak najlepiej zresztą za wszystkie trzymam.

Bardzo mi przykro ze dołączają do nas nowe mamy aniołków takie życie jest niesprawiedliwe....

Dorcia nie dostalam @ i boje sie teraz ale jak przeczytalam twoj wpis ze zaczynasz statania zaczelam sie zastanawiać czy czekac i po wizycie u gin uznalam ze co ma byc to będzie ja mam 4 z przodu i nie mam czasu na czekanie .

W pełni Cię rozumiem :) mi się po poronieniu tzn.zabiegu nie udało ale nie rozpaczalam :) stram się cały czas :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry