reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Myślałam że przyjdzie owulacja a ja już nie rozumiem nic.....wstawiam zdjęcie w załączniku luknijcie proszę miałam brać luteine od 16dc i nie wiem czy czekać jeszcze czy już brać. ...

Załączniki

• 20170315_170032~2~2.jpg
    20170315_170032~2~2.jpg
    450,2 KB · Wyświetleń: 62
Ja mialam ten sam problem z testami tego typu dlatego ostatnio kupowalam facelle z rossmana. Wychodzi drogo ale czarno na bialym widać kreseczki.

Xsenia widzisz możesz mieć rację bo wydawało mi się ze już miałam płodne dni, muszę kupić te co piszesz chociaż będę pewna. A tak to nie wiem co i jak, masakra.

Myślałam że przyjdzie owulacja a ja już nie rozumiem nic.....wstawiam zdjęcie w załączniku luknijcie proszę miałam brać luteine od 16dc i nie wiem czy czekać jeszcze czy już brać. ...
Kochana też miałam ten sam problem.co ty z tymi testami
Tylko treski były trochu bardziej widoczne
I pow ci że kupiłam tę z Rossmanna i owulacja ładnie wyszła
A co do tych testów to sama bardzo się na tym nie znam ...

Kurde a u mnie te fecelle pokazywaly od poczatku 2 kreski a 2 mocne z 3 dni.. ja te niebieskie sobie chwale.Mi pieknie pokazaly
Screenshot_2017-03-15-20-07-58.png

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• Screenshot_2017-03-15-20-07-58.png
    Screenshot_2017-03-15-20-07-58.png
    172,2 KB · Wyświetleń: 146
reklama
Hej dziewczyny ja niestety odpadam w tym miesiącu bo przyszła @ oczywiście zawsze jak przychodzi to żyć się odechciewa i przychodzi zły humor.. 8 miesiąc starań szlag strzelił. Następny cykl też chce zacząć z testami owu ale kompletnie się na tym nie znam nigdy nie stosowalam, oczywiście kupię te z Rossmana co piszecie, ale kiedy zacząć je robić? Jakieś wskazówki? O co wogole w nich konkretnie chodzi dziewczyny pomożycie.
3mam kciuki za dziewczyny testujace [emoji110][emoji110][emoji8]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry