reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Lenka mnie też to dobija. Tak długo staralismy się o drugie dziecko. A jak się udało i myslalam ze juz bedzie dobrze-poronilam. To życie jest strasznie niesprawiedliwe:(
Niestety takie jest
Ja bardzo długo się starałam o maleństwo a jak się udało to poronilam
A im bliżej do maja tym gorzej się czuję
Wszyscy do około mają dzieci a najgorsza jest to że bratowa w ciąży i muszę na to wszystko patrzeć
Oczywiście życzę jej wszystkiego dobrego
Ale boli jak cholera
Bo to mogła bym być ja
A tu 7miesięcy i nic
Już nie mam sił i nerwów:-(
Pozdrawiam serdecznie wszystkich:-*

Ja testuje chyba w niedziele ale nie wiem bo to bedzi dopiero 10dpo ale maz ma urodziny:)Boje się w ogole testowac..boje sie byc w ciazy tez..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzis zatestowalam 10dpo i nic. W sumie nie wiem po co to zrobilam. Chyba zeby sie dobic i choc wiem ze to za wczesnie to czytalam ze zdarzaly sie na forach 2 krechy 10dpo. Moze jutro pobiore betke nie wiem sama :(

Jeszcze wczoraj mialam gosci, 2 kolezanki oczywiscie w ciazy. Wymienialy przyjemnosci o badaniach, usg, wozkach, porodachi innych g****** :( A ja ledwo hamowalam lzy w oczach.

(przepraszam jesli zle to brzmi ale juz brak mi sil)

Moje Kochane nie robiłam juz bety bo stwierdziłam ze musi być dobrze i nie mogę się tak stresować [emoji5]
Pozatym w sobotę byłam na IP bo te moje brazowe plamienia zrobiły się troszkę czerwone wiec się strasznie przestraszyłam i wybrałam się odrazu do szpitala na szczęście Pani doktor odrazu zrobiła mi USG i powiedziała ze jest wszystko ok jak na ten etap ciazy i trzeba cierpliwie czekać a takie plamienia się bardzo często zdarzają i mogą być wynikiem zagniezdzania się zarodka [emoji5] mam taką nadzieję [emoji5] juz mi oczywiście plamienia przeszły nic mnie nie boli i czekam na wizytę do 21.03 pełna pozytywnych myśli [emoji5]
Mam mdłości bolące sutki zachcianki a jak już jem to na co miałam ochotę to po paru kesach jestem juz pełna i nie mam ochoty na więcej [emoji5]
Będzie dobrze czuje to [emoji5][emoji5][emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png
Oczywiście że będzie dobrze :) musi być ! Dobrze że byłaś na IP teraz napewno jesteś spokojniejsza :)

Ja narazie nie testuje czekam do terminu @ ktory przypada na 17 lecz przez moje nie reguralne @ tak naprawdę nie wiadomo kiedy będzie, oby wcale heh :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzis zatestowalam 10dpo i nic. W sumie nie wiem po co to zrobilam. Chyba zeby sie dobic i choc wiem ze to za wczesnie to czytalam ze zdarzaly sie na forach 2 krechy 10dpo. Moze jutro pobiore betke nie wiem sama :(

Jeszcze wczoraj mialam gosci, 2 kolezanki oczywiscie w ciazy. Wymienialy przyjemnosci o badaniach, usg, wozkach, porodachi innych g****** :( A ja ledwo hamowalam lzy w oczach.

Może jeszcze troszkę przywczesnie, ale nie znam się na tym :)
Rozumiem Cię co czułaś sporo moich znajomych jest w ciąży.. I też przez to przechodzę, albo spotykam koleżanki które pytają czy jestem w ciąży.. A ja im odpowiadam nie nie jestem przytyłam :) staram się obrócić to w żart ale gdy wracam do domu to aż się gotuje.. smutno robi się na sercu.. Wszystkim nam jest strasznie ciężko, ale jakoś musimy sobie radzić mamy siebie nawzajem i to jest bardzo duże wsparcie :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie pozytywny wyszedł 9dpo i 5 dni przed @, ale był to dla mnie szok bo nigdy tak wcześnie testy mi nie wychodziły... Głowa do góry, ciągle jest szansa [emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png

Ja testuje chyba w niedziele ale nie wiem bo to bedzi dopiero 10dpo ale maz ma urodziny:)Boje się w ogole testowac..boje sie byc w ciazy tez..

Kochana jak będą dwie kreski to będzie radość a nie strach :) wiadomo,że jak opadną emocje to będzie niepokój żeby sytuacja się nie powtórzyła :) trzymam kciuki bardzo mocno :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie temp spada:(chyba nie bede testowac jednak..
Xssenia ja mysle ze my Cie tu swietnie rozumiemy i nie musisz za nic przepraszac:*Po to tu jestesmy by sie wspierac i by mozna wyrzucic z siebie wszystko co nas boli i co myslimy a mysli nie raz sa najrozniejsze:*Glowa do gory!co do testu to szanse jeszcze sa:))

U mnie temp spada:(chyba nie bede testowac jednak..
Xssenia ja mysle ze my Cie tu swietnie rozumiemy i nie musisz za nic przepraszac:*Po to tu jestesmy by sie wspierac i by mozna wyrzucic z siebie wszystko co nas boli i co myslimy a mysli nie raz sa najrozniejsze:*Glowa do gory!co do testu to szanse jeszcze sa:))

Dlatego ja nie mierze temperatury :) żeby się nie dolowac :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry