reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Lenka mnie też to dobija. Tak długo staralismy się o drugie dziecko. A jak się udało i myslalam ze juz bedzie dobrze-poronilam. To życie jest strasznie niesprawiedliwe:(
Niestety takie jest
Ja bardzo długo się starałam o maleństwo a jak się udało to poronilam
A im bliżej do maja tym gorzej się czuję
Wszyscy do około mają dzieci a najgorsza jest to że bratowa w ciąży i muszę na to wszystko patrzeć
Oczywiście życzę jej wszystkiego dobrego
Ale boli jak cholera
Bo to mogła bym być ja
A tu 7miesięcy i nic
Już nie mam sił i nerwów:-(
Pozdrawiam serdecznie wszystkich:-*

Ja testuje chyba w niedziele ale nie wiem bo to bedzi dopiero 10dpo ale maz ma urodziny:)Boje się w ogole testowac..boje sie byc w ciazy tez..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzis zatestowalam 10dpo i nic. W sumie nie wiem po co to zrobilam. Chyba zeby sie dobic i choc wiem ze to za wczesnie to czytalam ze zdarzaly sie na forach 2 krechy 10dpo. Moze jutro pobiore betke nie wiem sama :(

Jeszcze wczoraj mialam gosci, 2 kolezanki oczywiscie w ciazy. Wymienialy przyjemnosci o badaniach, usg, wozkach, porodachi innych g****** :( A ja ledwo hamowalam lzy w oczach.

(przepraszam jesli zle to brzmi ale juz brak mi sil)

Moje Kochane nie robiłam juz bety bo stwierdziłam ze musi być dobrze i nie mogę się tak stresować [emoji5]
Pozatym w sobotę byłam na IP bo te moje brazowe plamienia zrobiły się troszkę czerwone wiec się strasznie przestraszyłam i wybrałam się odrazu do szpitala na szczęście Pani doktor odrazu zrobiła mi USG i powiedziała ze jest wszystko ok jak na ten etap ciazy i trzeba cierpliwie czekać a takie plamienia się bardzo często zdarzają i mogą być wynikiem zagniezdzania się zarodka [emoji5] mam taką nadzieję [emoji5] juz mi oczywiście plamienia przeszły nic mnie nie boli i czekam na wizytę do 21.03 pełna pozytywnych myśli [emoji5]
Mam mdłości bolące sutki zachcianki a jak już jem to na co miałam ochotę to po paru kesach jestem juz pełna i nie mam ochoty na więcej [emoji5]
Będzie dobrze czuje to [emoji5][emoji5][emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png
Oczywiście że będzie dobrze :) musi być ! Dobrze że byłaś na IP teraz napewno jesteś spokojniejsza :)

Ja narazie nie testuje czekam do terminu @ ktory przypada na 17 lecz przez moje nie reguralne @ tak naprawdę nie wiadomo kiedy będzie, oby wcale heh :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzis zatestowalam 10dpo i nic. W sumie nie wiem po co to zrobilam. Chyba zeby sie dobic i choc wiem ze to za wczesnie to czytalam ze zdarzaly sie na forach 2 krechy 10dpo. Moze jutro pobiore betke nie wiem sama :(

Jeszcze wczoraj mialam gosci, 2 kolezanki oczywiscie w ciazy. Wymienialy przyjemnosci o badaniach, usg, wozkach, porodachi innych g****** :( A ja ledwo hamowalam lzy w oczach.

Może jeszcze troszkę przywczesnie, ale nie znam się na tym :)
Rozumiem Cię co czułaś sporo moich znajomych jest w ciąży.. I też przez to przechodzę, albo spotykam koleżanki które pytają czy jestem w ciąży.. A ja im odpowiadam nie nie jestem przytyłam :) staram się obrócić to w żart ale gdy wracam do domu to aż się gotuje.. smutno robi się na sercu.. Wszystkim nam jest strasznie ciężko, ale jakoś musimy sobie radzić mamy siebie nawzajem i to jest bardzo duże wsparcie :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie pozytywny wyszedł 9dpo i 5 dni przed @, ale był to dla mnie szok bo nigdy tak wcześnie testy mi nie wychodziły... Głowa do góry, ciągle jest szansa [emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png

Ja testuje chyba w niedziele ale nie wiem bo to bedzi dopiero 10dpo ale maz ma urodziny:)Boje się w ogole testowac..boje sie byc w ciazy tez..

Kochana jak będą dwie kreski to będzie radość a nie strach :) wiadomo,że jak opadną emocje to będzie niepokój żeby sytuacja się nie powtórzyła :) trzymam kciuki bardzo mocno :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie temp spada:(chyba nie bede testowac jednak..
Xssenia ja mysle ze my Cie tu swietnie rozumiemy i nie musisz za nic przepraszac:*Po to tu jestesmy by sie wspierac i by mozna wyrzucic z siebie wszystko co nas boli i co myslimy a mysli nie raz sa najrozniejsze:*Glowa do gory!co do testu to szanse jeszcze sa:))

U mnie temp spada:(chyba nie bede testowac jednak..
Xssenia ja mysle ze my Cie tu swietnie rozumiemy i nie musisz za nic przepraszac:*Po to tu jestesmy by sie wspierac i by mozna wyrzucic z siebie wszystko co nas boli i co myslimy a mysli nie raz sa najrozniejsze:*Glowa do gory!co do testu to szanse jeszcze sa:))

Dlatego ja nie mierze temperatury :) żeby się nie dolowac :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry