reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Lekarze tak mówią nie dla tego,ze coś jest nie tak tylko niby większe prawdopodobieństwo powtórki.Wiadom tez ze im badziej zaawansowana ciaza to tez inaczej trzeba do tego podejsc .Ja osobiście nie czekam 2 cykli będzie co ma być.Nie chce żałować,ze znowu będę musiała rok czekać na kolejną ciaze i myśleć ,że może udało by się wcześniej.Generalnie jak nie masz problemow z zachodzeniem w ciaze zaczekaj to tylko dwa cykle.Ja się boję,ze później będzie klapa jak za czekam,choć i tak nie wiadomo ile cykli minie nim znajdę.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki dziewczyny. Poczekam te 2 cykle co mi szkodzi. Badania robię jutro mam nadzieję że wszystko będzie ok;)
Mfifi sa rozne opinie lekarzy.Jedni zalecaja czekac ..inni nie takze ogolnie sie nie przejmuj ze cos tam jest nie tak:*Badania porob na spokojnie i no stress!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny przykro mi że @ do Was przyszła... Nie traćcie nadziei. Na pewno się uda. U mnie @ nie przyszła ale boje się zatestowac. Termin miałam na wczoraj. Cykle zawsze regularne. Poczekam do soboty jak@ nie przyjdzie to zatestuje. Boję się że nie będzie tych dwóch uprawnionych kreseczek.
Powodzenie [emoji110] 3mam kciuki [emoji8]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie Dziewczyny, dołączyłam dzisiaj do forum, szukając weny żeby się jakoś pozytywnie natchnąć. Moją pierwszą ciążę straciłam w listopadzie 2016. Od ostatniego cyklu zaczęliśmy z Mężem "działać" :) @ powinna przyjść około niedzieli, ale mam wielką nadzieję, że nie dotrze...oczywiście głupa ja nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test, wiedząc że to za wcześnie - oczywiście negatywny...

Do góry