reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

xsenia doskonale Cie rozumiem, mamy z mezem zapr. na chrzest na swieta i nie jedziemy, bedzie tam kuzynostwo z dziecmi, niektorzy juz z dwojka a jedna bedzie rodzic ( juz drugie) na wiosne, jest mi przykro, jak ja widzialam kilka miesiecy temu to nawet nie zapytalam na kiedy ma termin. i "boje sie" uslyszec ze kolejna jest w ciazy, bo w lipcu wyszla za maz , wiec kto wie.... wole nie widziec niz sie dolowac....

reklama
myślicie ze przytulania co dwa dni od początku cyklu po małpie to dobry pomysł czy lepiej tylko w dni płodne.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie przytulalam od razu po okresie, srednio co dzien lub co dwa. Bo Ja nigdy nie wiedzialam kiedy mam dni plodne, nawet pomimo tego, ze mierzylam temperature.

f2w3yx8d8eesu797.png

Ja sie przytulalam od razu po okresie, srednio co dzien lub co dwa. Bo Ja nigdy nie wiedzialam kiedy mam dni plodne, nawet pomimo tego, ze mierzylam temperature.

f2w3yx8d8eesu797.png
Właśnie mam tak w planie w tym miesiacu ,żeby się nie stresować dodatkowo tymi wyliczeniami i testami owu. Jak będzie miało coś być to będzie.

Właśnie mam tak w planie w tym miesiacu ,żeby się nie stresować dodatkowo tymi wyliczeniami i testami owu. Jak będzie miało coś być to będzie.

Dokladnie. Na testach tez sie nie znam i jakos nie jestem do nich przekonana, bo nogdy nie wiedzialam kiedy akurat ma byc owulacja. Ale fajnie mi wyliczal kalendarz na bellybestfriend. Tam sobie wpisywalam temperatury i mi pokazalo kiedy byla owulacja.

f2w3yx8d8eesu797.png

reklama
Do góry