reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Hej dziewczyny ja niestety odpadam w tym miesiącu bo przyszła @ oczywiście zawsze jak przychodzi to żyć się odechciewa i przychodzi zły humor.. 8 miesiąc starań szlag strzelił. Następny cykl też chce zacząć z testami owu ale kompletnie się na tym nie znam nigdy nie stosowalam, oczywiście kupię te z Rossmana co piszecie, ale kiedy zacząć je robić? Jakieś wskazówki? O co wogole w nich konkretnie chodzi dziewczyny pomożycie.
3mam kciuki za dziewczyny testujace [emoji110][emoji110][emoji8]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z testami owu średnio pomoge bo generalnie jestem malo ekonomiczna. Kupuje 2 paczki facelle i od 6/8dc robie codziennie dopóki pokazują sie dwie kreseczki. Na ogół udawało mi sie wylapywac owulke.

Jesli chodzi o starania to pasuje z naporem na dziecko. Zrobilam wczoraj betke i wyszla wielka lipa. I nawet nie mam sily juz płakać.
Widze ze nie jest mi dane szybko miec dziecko. Jesli bede zmuszona to zaczne zbierac na invitro. Teraz pasuje bo inaczej oszaleje. Jezdzilam na monitoring, testy owu robilam, cykl był stymulowany lekami, biore do tego wszystkiego mase lekow które maja wspomagac zeby sie udalo i były nawet 2 jajeczka. Nie jedno - dwa! A my mimo to nie trafiliśmy. Nie rozumiem tego jak mozna miec takiego pecha jak my. Od kilku miesięcy wszystko w zyciu nam sie pierdzieli.. Zaczelo się od poronienia. A później inne rzeczy do tego doszly. Nie mamy juz na to sily.

Ale wierze ze w końcu kazdej z nas sie uda. Tylko nic na siłę.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny ja niestety odpadam w tym miesiącu bo przyszła @ oczywiście zawsze jak przychodzi to żyć się odechciewa i przychodzi zły humor.. 8 miesiąc starań szlag strzelił. Następny cykl też chce zacząć z testami owu ale kompletnie się na tym nie znam nigdy nie stosowalam, oczywiście kupię te z Rossmana co piszecie, ale kiedy zacząć je robić? Jakieś wskazówki? O co wogole w nich konkretnie chodzi dziewczyny pomożycie.
3mam kciuki za dziewczyny testujace [emoji110][emoji110][emoji8]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze bardzo mi przykro Kochana [emoji54] ale musisz wierzyć że w końcu się uda napewno tak będzie [emoji5] Trzymaj się cieplutko [emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png

Byłam wczoraj na wizycie u gin lepiej poczekać 2 cykle. Myślałam że będzie wszystko dobrze. Jestem załamana. Nowa gin jest bardzo delikatna. Mam nadzieję że mi pomoże. Teraz muszę zrobić badania podstawowe. Jutro muszę oddać trochę krwi- strasznie tego nie lubię:/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Mfifi sa rozne opinie lekarzy.Jedni zalecaja czekac ..inni nie takze ogolnie sie nie przejmuj ze cos tam jest nie tak:*Badania porob na spokojnie i no stress!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam wczoraj na wizycie u gin lepiej poczekać 2 cykle. Myślałam że będzie wszystko dobrze. Jestem załamana. Nowa gin jest bardzo delikatna. Mam nadzieję że mi pomoże. Teraz muszę zrobić badania podstawowe. Jutro muszę oddać trochę krwi- strasznie tego nie lubię:/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarze tak mówią nie dla tego,ze coś jest nie tak tylko niby większe prawdopodobieństwo powtórki.Wiadom tez ze im badziej zaawansowana ciaza to tez inaczej trzeba do tego podejsc .Ja osobiście nie czekam 2 cykli będzie co ma być.Nie chce żałować,ze znowu będę musiała rok czekać na kolejną ciaze i myśleć ,że może udało by się wcześniej.Generalnie jak nie masz problemow z zachodzeniem w ciaze zaczekaj to tylko dwa cykle.Ja się boję,ze później będzie klapa jak za czekam,choć i tak nie wiadomo ile cykli minie nim znajdę.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny przykro mi że @ do Was przyszła... Nie traćcie nadziei. Na pewno się uda. U mnie @ nie przyszła ale boje się zatestowac. Termin miałam na wczoraj. Cykle zawsze regularne. Poczekam do soboty jak@ nie przyjdzie to zatestuje. Boję się że nie będzie tych dwóch uprawnionych kreseczek.

Do góry