xssenia
Fanka BB :)
Ja z testami owu średnio pomoge bo generalnie jestem malo ekonomiczna. Kupuje 2 paczki facelle i od 6/8dc robie codziennie dopóki pokazują sie dwie kreseczki. Na ogół udawało mi sie wylapywac owulke.Hej dziewczyny ja niestety odpadam w tym miesiącu bo przyszła @ oczywiście zawsze jak przychodzi to żyć się odechciewa i przychodzi zły humor.. 8 miesiąc starań szlag strzelił. Następny cykl też chce zacząć z testami owu ale kompletnie się na tym nie znam nigdy nie stosowalam, oczywiście kupię te z Rossmana co piszecie, ale kiedy zacząć je robić? Jakieś wskazówki? O co wogole w nich konkretnie chodzi dziewczyny pomożycie.
3mam kciuki za dziewczyny testujace [emoji110][emoji110][emoji8]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Jesli chodzi o starania to pasuje z naporem na dziecko. Zrobilam wczoraj betke i wyszla wielka lipa. I nawet nie mam sily juz płakać.
Widze ze nie jest mi dane szybko miec dziecko. Jesli bede zmuszona to zaczne zbierac na invitro. Teraz pasuje bo inaczej oszaleje. Jezdzilam na monitoring, testy owu robilam, cykl był stymulowany lekami, biore do tego wszystkiego mase lekow które maja wspomagac zeby sie udalo i były nawet 2 jajeczka. Nie jedno - dwa! A my mimo to nie trafiliśmy. Nie rozumiem tego jak mozna miec takiego pecha jak my. Od kilku miesięcy wszystko w zyciu nam sie pierdzieli.. Zaczelo się od poronienia. A później inne rzeczy do tego doszly. Nie mamy juz na to sily.
Ale wierze ze w końcu kazdej z nas sie uda. Tylko nic na siłę.
Ostatnia edycja: