reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Beta to co innego :) chyba też pójdę pod koniec tygodnia :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie będziesz czekać do terminu @?

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
Ja tez dzisjaj wybieram się na pierwsze badania [emoji5] wiec Kasia nie jesteś sama [emoji5] [emoji8] będą nas razem kuć[emoji5]
Jutro wizyta ale jeszcze bez USG [emoji54][emoji5] za dwa tygodnie wybieram się na pierwsze USG juz się strasznie boje ale wierzę że będzie wszystko dobrze i zobaczę moje maleństwo zdrowe[emoji5][emoji7][emoji178]
KaSia trzymam kciuki za Twoją jutrzejszy wizytę i pięknie bijące serduszko [emoji5] [emoji173]
DorciaMamaOlka a za Ciebie żeby się udało już teraz i wredna @ nie przyszła [emoji5] [emoji11]

xnw4s65gte9hv7ri.png

DorciaMamaOlka cieszę się, że dziś już jest ok z bólem :) co do bety to mi najwcześniej wyszła w 11 dpo ale była wtedy ledwo co podniesiona bo wynosiła tylko 13 czy 14 :)

Kasia dasz radę z badaniami :) dla mnie najgorsze picie glukozy a już jedno mam za sobą ze względu na cukrzycę w poprzedniej ciąży :p i co gorsza jeszcze jedno mnie czeka za kilka tyg bo na razie wynik wyszedł ok :)

Marta a Ty też już tak szybko na badania? :) już masz skierowanie czy prywatnie chcesz robić? trzymam kciuki za pozytywną wizytę :)
Ja już odliczam do mojej bo mam w środę :)

Dorcia dopiero przeczytalam o Twoich bolach..Jejciu tez mialabym pietra ale to moga byc dobre znaki:)Jejciu zaciskam calej sily kciuki za Ciebie:**
Ja bede robilam w 11dpo i byla 43:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

DorciaMamaOlka cieszę się, że dziś już jest ok z bólem :) co do bety to mi najwcześniej wyszła w 11 dpo ale była wtedy ledwo co podniesiona bo wynosiła tylko 13 czy 14 :)

Kasia dasz radę z badaniami :) dla mnie najgorsze picie glukozy a już jedno mam za sobą ze względu na cukrzycę w poprzedniej ciąży [emoji14] i co gorsza jeszcze jedno mnie czeka za kilka tyg bo na razie wynik wyszedł ok :)

Marta a Ty też już tak szybko na badania? :) już masz skierowanie czy prywatnie chcesz robić? trzymam kciuki za pozytywną wizytę :)
Ja już odliczam do mojej bo mam w środę :)
Tak mam skierowanie narazie to podstawowe badania mocz i morfologia i glukoza moja Pani doktor chce sprawdzić czy jest wszystko ok [emoji5]
Lepiej dmuchać na zimne [emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png

Dorcia dopiero przeczytalam o Twoich bolach..Jejciu tez mialabym pietra ale to moga byc dobre znaki:)Jejciu zaciskam calej sily kciuki za Ciebie:**
Ja bede robilam w 11dpo i byla 43:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Millo mówię Ci z ręką na sercu,że bardzo się boję a jednocześnie mam wielkie nadzieje :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry