KaSia86
Fanka BB :)
Nie będziesz czekać do terminu @?Beta to co innego chyba też pójdę pod koniec tygodnia
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie będziesz czekać do terminu @?Beta to co innego chyba też pójdę pod koniec tygodnia
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Hmmm...poczekam chybaNie będziesz czekać do terminu @?
Ten pierwszy cykl może być różnie, ale z całego serca trzymam kciuki za pozytywny wynik [emoji173][emoji110][emoji110][emoji110]
Rety tak bardzo bym chciała trzymaj mocno a ja trzymam za serduszkoTen pierwszy cykl może być różnie, ale z całego serca trzymam kciuki za pozytywny wynik [emoji173][emoji110][emoji110][emoji110]
Tak mam skierowanie narazie to podstawowe badania mocz i morfologia i glukoza moja Pani doktor chce sprawdzić czy jest wszystko ok [emoji5]DorciaMamaOlka cieszę się, że dziś już jest ok z bólem co do bety to mi najwcześniej wyszła w 11 dpo ale była wtedy ledwo co podniesiona bo wynosiła tylko 13 czy 14
Kasia dasz radę z badaniami dla mnie najgorsze picie glukozy a już jedno mam za sobą ze względu na cukrzycę w poprzedniej ciąży [emoji14] i co gorsza jeszcze jedno mnie czeka za kilka tyg bo na razie wynik wyszedł ok
Marta a Ty też już tak szybko na badania? już masz skierowanie czy prywatnie chcesz robić? trzymam kciuki za pozytywną wizytę
Ja już odliczam do mojej bo mam w środę
Millo mówię Ci z ręką na sercu,że bardzo się boję a jednocześnie mam wielkie nadziejeDorcia dopiero przeczytalam o Twoich bolach..Jejciu tez mialabym pietra ale to moga byc dobre znakiJejciu zaciskam calej sily kciuki za Ciebie:**
Ja bede robilam w 11dpo i byla 43
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom