reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Co ma być to będzie :) patrzę na Twój suwaczek i nie mogę uwierzyć,że to już prawie 7 tc :) kiedy wizyta?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Suwaczek się nieco opóźnia, Dziś mam 6t6d więc jutro będzie 7 skończonych tygodni i zacznę 8 [emoji16] Sama nie wiem kiedy to zleciało... [emoji6] Wizytę i kolejne usg mam we wtorek , już nie mogę się doczekać żeby podejrzeć Fasolkę [emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
DorciaMamaOlka a może mimo wszystko lepiej byłoby sprawdzić na IP, zwłaszcza jeśli ból się powtórzy. Oczywiście trzymam kciuki żeby to jednak Kasia miała rację i był to dobry znak, ale ja bym mimo wszystko na Twoim miejscu wolała upewnić się że nic złego się nie dzieje :)

Kasia to dobrze suwaczek pokazuje w takim razie ;) 6t6d :) ale to prawda.. Czas leci masakrycznie :) mi w tej ciąży też jakoś tak ucieka... A z córcią z kolei tak mi się dłużyło że szok ;)

Taka piękna pogoda a to taka cisza [emoji4] pewnie wszystkie korzystacie z tak pięknej pogody [emoji4] pozazdrościć bo ja niestety w pracy.
Marta jak się czujesz ?
Pozostałe dziewczyny kiedy testujcie?
Lenka co u Ciebie ?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie nowy cykl będzie zaczęty :-)nie bawem
Pozdrawiam was kochane

DorciaMamaOlka a może mimo wszystko lepiej byłoby sprawdzić na IP, zwłaszcza jeśli ból się powtórzy. Oczywiście trzymam kciuki żeby to jednak Kasia miała rację i był to dobry znak, ale ja bym mimo wszystko na Twoim miejscu wolała upewnić się że nic złego się nie dzieje :)

Kasia to dobrze suwaczek pokazuje w takim razie ;) 6t6d :) ale to prawda.. Czas leci masakrycznie :) mi w tej ciąży też jakoś tak ucieka... A z córcią z kolei tak mi się dłużyło że szok ;)
Mi wyświetlał 6t4d Ale on się chyba aktualizuje co 3 dni mniej więcej [emoji6] Dobrze że szybko leci, zanim się obejrzymy, będziemy już tulić nasze Maleństwa [emoji7][emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

Kochana wstałam dziś bez bólu :) więc jest dobrze :)

Suwaczek się nieco opóźnia, Dziś mam 6t6d więc jutro będzie 7 skończonych tygodni i zacznę 8 [emoji16] Sama nie wiem kiedy to zleciało... [emoji6] Wizytę i kolejne usg mam we wtorek , już nie mogę się doczekać żeby podejrzeć Fasolkę [emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png
Serduszko będzie jak dzwon :)

reklama
Do góry