reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Co ma być to będzie :) patrzę na Twój suwaczek i nie mogę uwierzyć,że to już prawie 7 tc :) kiedy wizyta?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Suwaczek się nieco opóźnia, Dziś mam 6t6d więc jutro będzie 7 skończonych tygodni i zacznę 8 [emoji16] Sama nie wiem kiedy to zleciało... [emoji6] Wizytę i kolejne usg mam we wtorek , już nie mogę się doczekać żeby podejrzeć Fasolkę [emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
DorciaMamaOlka a może mimo wszystko lepiej byłoby sprawdzić na IP, zwłaszcza jeśli ból się powtórzy. Oczywiście trzymam kciuki żeby to jednak Kasia miała rację i był to dobry znak, ale ja bym mimo wszystko na Twoim miejscu wolała upewnić się że nic złego się nie dzieje :)

Kasia to dobrze suwaczek pokazuje w takim razie ;) 6t6d :) ale to prawda.. Czas leci masakrycznie :) mi w tej ciąży też jakoś tak ucieka... A z córcią z kolei tak mi się dłużyło że szok ;)

Taka piękna pogoda a to taka cisza [emoji4] pewnie wszystkie korzystacie z tak pięknej pogody [emoji4] pozazdrościć bo ja niestety w pracy.
Marta jak się czujesz ?
Pozostałe dziewczyny kiedy testujcie?
Lenka co u Ciebie ?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie nowy cykl będzie zaczęty :-)nie bawem
Pozdrawiam was kochane

DorciaMamaOlka a może mimo wszystko lepiej byłoby sprawdzić na IP, zwłaszcza jeśli ból się powtórzy. Oczywiście trzymam kciuki żeby to jednak Kasia miała rację i był to dobry znak, ale ja bym mimo wszystko na Twoim miejscu wolała upewnić się że nic złego się nie dzieje :)

Kasia to dobrze suwaczek pokazuje w takim razie ;) 6t6d :) ale to prawda.. Czas leci masakrycznie :) mi w tej ciąży też jakoś tak ucieka... A z córcią z kolei tak mi się dłużyło że szok ;)
Mi wyświetlał 6t4d Ale on się chyba aktualizuje co 3 dni mniej więcej [emoji6] Dobrze że szybko leci, zanim się obejrzymy, będziemy już tulić nasze Maleństwa [emoji7][emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

Kochana wstałam dziś bez bólu :) więc jest dobrze :)

Suwaczek się nieco opóźnia, Dziś mam 6t6d więc jutro będzie 7 skończonych tygodni i zacznę 8 [emoji16] Sama nie wiem kiedy to zleciało... [emoji6] Wizytę i kolejne usg mam we wtorek , już nie mogę się doczekać żeby podejrzeć Fasolkę [emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png
Serduszko będzie jak dzwon :)

reklama
Do góry