reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dziękuję...Dziewczyny ja w nocy miałam horror...nigdy w życiu nie bolał mnie tak dół brzucha,czulam jak cos wykreca moja macice...dwie nospy i apap dopiero pomogły,dziś boli jak na okres przez cały dzień...czuję,że nie będzie dobrze :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana będzie dobrze [emoji5] ja wierze ze sie udało i trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie [emoji5] [emoji110]

xnw4s65gte9hv7ri.png

reklama
Chciałbym ale czasem już serio Mam dość i nie mam siły do walki... :) ale dziękuję za kciuki bo na pewno się przydadzą :)

Dorcia ja też mam różne dni. Dzisiaj mam jeden z tych gorszych. Tak jak ty mam czarne myśli. Czy ja będę kiedyś miała dziecko,?? Dzisiaj widziałam tyle kobiet w ciąży, tyle spacerowało z wozeczkami... Czy tak dużo wymagany od losu??? Tyle kobiet oddaje dzieci. A my swoje kochałybysmy najbardziej ma świecie. Życie jest okrutne... Ale mimo wszystko nie możemy się dziewczyny poddawać.. I my będziemy miały nasze Maleństwa.. Nie może być inaczej:);)

Dziękuję...Dziewczyny ja w nocy miałam horror...nigdy w życiu nie bolał mnie tak dół brzucha,czulam jak cos wykreca moja macice...dwie nospy i apap dopiero pomogły,dziś boli jak na okres przez cały dzień...czuję,że nie będzie dobrze :(

Ja w tej straconej ciąży miałam właśnie taki silny ból w nocy, komórka się wtedy zagnieżdżała i następnego dnia miałam lekkie plamienie ... Więc może to dobry objaw [emoji110][emoji110][emoji110][emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png

Mnie bardzo niepokoi ten ból brzucha...serio w nocy zwijalam się z bólu...po zabiegu nie miałam @ bo od razu chcieliśmy się starać...i może to jest powód...już biorę luteine 2 razy dziennie...jutro zadzwonię do gina i zapytam co w tym wypadku robić :)

Ja w tej straconej ciąży miałam właśnie taki silny ból w nocy, komórka się wtedy zagnieżdżała i następnego dnia miałam lekkie plamienie ... Więc może to dobry objaw [emoji110][emoji110][emoji110][emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png
Nie mam plamienia od wczoraj jestem na luteinie...ból był straszny ale po tabletkach przestał :) a teraz cały dzień bolał jak na @ mój mąż chciał mnie na IP zawieźć bo nawet nie mogłam na nogach stać...

reklama
Do góry