reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dziękuję...Dziewczyny ja w nocy miałam horror...nigdy w życiu nie bolał mnie tak dół brzucha,czulam jak cos wykreca moja macice...dwie nospy i apap dopiero pomogły,dziś boli jak na okres przez cały dzień...czuję,że nie będzie dobrze :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana będzie dobrze [emoji5] ja wierze ze sie udało i trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie [emoji5] [emoji110]

xnw4s65gte9hv7ri.png

reklama
Chciałbym ale czasem już serio Mam dość i nie mam siły do walki... :) ale dziękuję za kciuki bo na pewno się przydadzą :)

Dorcia ja też mam różne dni. Dzisiaj mam jeden z tych gorszych. Tak jak ty mam czarne myśli. Czy ja będę kiedyś miała dziecko,?? Dzisiaj widziałam tyle kobiet w ciąży, tyle spacerowało z wozeczkami... Czy tak dużo wymagany od losu??? Tyle kobiet oddaje dzieci. A my swoje kochałybysmy najbardziej ma świecie. Życie jest okrutne... Ale mimo wszystko nie możemy się dziewczyny poddawać.. I my będziemy miały nasze Maleństwa.. Nie może być inaczej:);)

Dziękuję...Dziewczyny ja w nocy miałam horror...nigdy w życiu nie bolał mnie tak dół brzucha,czulam jak cos wykreca moja macice...dwie nospy i apap dopiero pomogły,dziś boli jak na okres przez cały dzień...czuję,że nie będzie dobrze :(

Ja w tej straconej ciąży miałam właśnie taki silny ból w nocy, komórka się wtedy zagnieżdżała i następnego dnia miałam lekkie plamienie ... Więc może to dobry objaw [emoji110][emoji110][emoji110][emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png

Mnie bardzo niepokoi ten ból brzucha...serio w nocy zwijalam się z bólu...po zabiegu nie miałam @ bo od razu chcieliśmy się starać...i może to jest powód...już biorę luteine 2 razy dziennie...jutro zadzwonię do gina i zapytam co w tym wypadku robić :)

Ja w tej straconej ciąży miałam właśnie taki silny ból w nocy, komórka się wtedy zagnieżdżała i następnego dnia miałam lekkie plamienie ... Więc może to dobry objaw [emoji110][emoji110][emoji110][emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png
Nie mam plamienia od wczoraj jestem na luteinie...ból był straszny ale po tabletkach przestał :) a teraz cały dzień bolał jak na @ mój mąż chciał mnie na IP zawieźć bo nawet nie mogłam na nogach stać...

reklama
Do góry