reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Przy takich cyklach ja bym zdecydowała się na monitoring. Też miałam mega nieregularne i okazało się, że większość bezowulacyjnych i dlatego takie wszystko pokręcone u mnie było.

Miałam takie plamienia w ciąży z córcią ok 6-7tc. Okazało się, że pękło jakieś naczynko. Ogólnie to dużo odpoczywaj i czekaj na wizytę albo zadzwoń do gina zapytać czy coś więcej robić lub wybrać się na IP żeby skontrolowali co i jak :) i przede wszystkim nie stresuj się. Bardzo często takie brązowe/brunatne plamienia to nic poważnego, zwłaszcza jak przypadają w terminie @.
Wydaje mi się ze juz przeszło to dopiero 4 tydzien wiec wiem ze może się coś takiego wydarzyć tym bardziej ze trochę przesadziłam z sprzątaniem ciesze się ze brzuch wcale nie boli
Poczekam na jutrzejsza wizytę [emoji5]musi być dobrze nie ma innej opcji a dzisjaj to już tylko leżę [emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png

reklama
Marta przede wszystkim zachowaj spokój, nic już dziś nie rób, ważne żeby nie było krwi bo to jest już najgorsze odpoczywaj i jutro wypytaj o wszystko lekarza

A ja pisze bo znowu mam dylemat, właśnie poproszono mnie żebym 30 kwietnia została matka chrzestna , bardzo się cieszę ale mam wagon testow mam się starać czy przerwać starania chociaż nie chce bo i tak już długo czekam:no2: co byście zrobiły na moim miejscu jak bym zaszła w ciaze to są zabobony w które osobiście ją nie wierzę bo wbrew naszej wierze ale jednocześnie się boję jak czytam różne posty na ten temat. Pomocy:frown:

Dziękuję dziewczyny za wsparcie [emoji5][emoji178]jesteście kochane [emoji8] Sprawdzam co chwile ale już chyba po wszystkim nic już nie ma [emoji5] oby tak dalej i żeby to była jednorazowa niespodzianka [emoji54]

xnw4s65gte9hv7ri.png

A ja pisze bo znowu mam dylemat, właśnie poproszono mnie żebym 30 kwietnia została matka chrzestna , bardzo się cieszę ale mam wagon testow mam się starać czy przerwać starania chociaż nie chce bo i tak już długo czekam:no2: co byście zrobiły na moim miejscu jak bym zaszła w ciaze to są zabobony w które osobiście ją nie wierzę bo wbrew naszej wierze ale jednocześnie się boję jak czytam różne posty na ten temat. Pomocy:frown:
Ja bym się zgodziła bez niczego...nie wierzę w takie rzeczy :) dziecku się nie odmawia :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
serio wierzysz w takie rzeczy??

Do góry