reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Przy takich cyklach ja bym zdecydowała się na monitoring. Też miałam mega nieregularne i okazało się, że większość bezowulacyjnych i dlatego takie wszystko pokręcone u mnie było.

Miałam takie plamienia w ciąży z córcią ok 6-7tc. Okazało się, że pękło jakieś naczynko. Ogólnie to dużo odpoczywaj i czekaj na wizytę albo zadzwoń do gina zapytać czy coś więcej robić lub wybrać się na IP żeby skontrolowali co i jak :) i przede wszystkim nie stresuj się. Bardzo często takie brązowe/brunatne plamienia to nic poważnego, zwłaszcza jak przypadają w terminie @.
Wydaje mi się ze juz przeszło to dopiero 4 tydzien wiec wiem ze może się coś takiego wydarzyć tym bardziej ze trochę przesadziłam z sprzątaniem ciesze się ze brzuch wcale nie boli
Poczekam na jutrzejsza wizytę [emoji5]musi być dobrze nie ma innej opcji a dzisjaj to już tylko leżę [emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png

reklama
Marta przede wszystkim zachowaj spokój, nic już dziś nie rób, ważne żeby nie było krwi bo to jest już najgorsze odpoczywaj i jutro wypytaj o wszystko lekarza

A ja pisze bo znowu mam dylemat, właśnie poproszono mnie żebym 30 kwietnia została matka chrzestna , bardzo się cieszę ale mam wagon testow mam się starać czy przerwać starania chociaż nie chce bo i tak już długo czekam:no2: co byście zrobiły na moim miejscu jak bym zaszła w ciaze to są zabobony w które osobiście ją nie wierzę bo wbrew naszej wierze ale jednocześnie się boję jak czytam różne posty na ten temat. Pomocy:frown:

Dziękuję dziewczyny za wsparcie [emoji5][emoji178]jesteście kochane [emoji8] Sprawdzam co chwile ale już chyba po wszystkim nic już nie ma [emoji5] oby tak dalej i żeby to była jednorazowa niespodzianka [emoji54]

xnw4s65gte9hv7ri.png

A ja pisze bo znowu mam dylemat, właśnie poproszono mnie żebym 30 kwietnia została matka chrzestna , bardzo się cieszę ale mam wagon testow mam się starać czy przerwać starania chociaż nie chce bo i tak już długo czekam:no2: co byście zrobiły na moim miejscu jak bym zaszła w ciaze to są zabobony w które osobiście ją nie wierzę bo wbrew naszej wierze ale jednocześnie się boję jak czytam różne posty na ten temat. Pomocy:frown:
Ja bym się zgodziła bez niczego...nie wierzę w takie rzeczy :) dziecku się nie odmawia :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
serio wierzysz w takie rzeczy??

Do góry