DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aa, no to fajnie, bo myślałam ze nie miałaś jeszcze wizyty i będziesz robić prywatnieTak mam skierowanie narazie to podstawowe badania mocz i morfologia i glukoza moja Pani doktor chce sprawdzić czy jest wszystko ok [emoji5]
Lepiej dmuchać na zimne [emoji5]
![]()
Martusia wszystko będzie dobrze, zobaczysz! [emoji173] Już wyczerpałyśmy limit nieszczęść więc teraz same piękne chwile przed nami [emoji6] Za dwa tygodnie już duża szansa na serduszko będzie, super! [emoji7] Trzymam kciuki [emoji110][emoji8]Ja tez dzisjaj wybieram się na pierwsze badania [emoji5] wiec Kasia nie jesteś sama [emoji5] [emoji8] będą nas razem kuć[emoji5]
Jutro wizyta ale jeszcze bez USG [emoji54][emoji5] za dwa tygodnie wybieram się na pierwsze USG juz się strasznie boje ale wierzę że będzie wszystko dobrze i zobaczę moje maleństwo zdrowe[emoji5][emoji7][emoji178]
KaSia trzymam kciuki za Twoją jutrzejszy wizytę i pięknie bijące serduszko [emoji5] [emoji173]
DorciaMamaOlka a za Ciebie żeby się udało już teraz i wredna @ nie przyszła [emoji5] [emoji11]
![]()
O badaniu z piciem glukozy nawet nie chce jeszcze myśleć [emoji32] Ale dziś musiałam być naczczo, myślałam że padnę [emoji6] Odrazu jak wsiadłam do auta chwyciłam za kanapkę [emoji23]DorciaMamaOlka cieszę się, że dziś już jest ok z bólemco do bety to mi najwcześniej wyszła w 11 dpo ale była wtedy ledwo co podniesiona bo wynosiła tylko 13 czy 14
Kasia dasz radę z badaniamidla mnie najgorsze picie glukozy a już jedno mam za sobą ze względu na cukrzycę w poprzedniej ciąży [emoji14] i co gorsza jeszcze jedno mnie czeka za kilka tyg bo na razie wynik wyszedł ok
Marta a Ty też już tak szybko na badania?już masz skierowanie czy prywatnie chcesz robić? trzymam kciuki za pozytywną wizytę
Ja już odliczam do mojej bo mam w środę![]()
Oj ja to pewnie bym wybrała się na monitoringHej kochane. Mam pytanie bo mam nieregularne cykle, od kiedy mam robić te testy owulacyjne, ? Moje ostatnie cykle to 26,40,40,26 i nie wiem kiedy zacząć męczyć męża hehe
Marta masz duphaston w domu?Kochane jestem przerażona [emoji22] czepilam się dzisjaj sprzątania i tak się wkrecilam ze nawet nie pomyślałam żeby chwilkę odpocząć i teraz zauważyłam podczas wizyty w toalecie delikatnie brazowy sluz kurcze ale się boje co mam robić [emoji54] jutro mam wizytę [emoji54]
![]()
Tak mam biorę od pozytywnego testu właśnie leżakuje i wydaje mi się ze juz przeszło [emoji54] oby bo strasznie się boje [emoji54]Marta masz duphaston w domu?
3x2 duphaston, odpoczywaj i czekaj na wizyte
Przy takich cyklach ja bym zdecydowała się na monitoring. Też miałam mega nieregularne i okazało się, że większość bezowulacyjnych i dlatego takie wszystko pokręcone u mnie było.Hej kochane. Mam pytanie bo mam nieregularne cykle, od kiedy mam robić te testy owulacyjne, ? Moje ostatnie cykle to 26,40,40,26 i nie wiem kiedy zacząć męczyć męża hehe
Miałam takie plamienia w ciąży z córcią ok 6-7tc. Okazało się, że pękło jakieś naczynko. Ogólnie to dużo odpoczywaj i czekaj na wizytę albo zadzwoń do gina zapytać czy coś więcej robić lub wybrać się na IP żeby skontrolowali co i jakKochane jestem przerażona [emoji22] czepilam się dzisjaj sprzątania i tak się wkrecilam ze nawet nie pomyślałam żeby chwilkę odpocząć i teraz zauważyłam podczas wizyty w toalecie delikatnie brazowy sluz kurcze ale się boje co mam robić [emoji54] jutro mam wizytę [emoji54]
![]()