oleczkaa_1987
Fanka BB :)
Nie powinna przyjść 15 03. :-) A u Was kiedy dziewczyny??
Czekacie do @ żeby testować czy wczesniej będziecie sprawdzać,???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie powinna przyjść 15 03. :-) A u Was kiedy dziewczyny??
U mnie termin jest na 17 ale nie wiem kiedy przyjdzie bo przychodzi kiedy chce ta głupia nieznawidzona przez mnie małpa [emoji4] heh czyli idziemy równo można tak powiedzieć [emoji4] chodz ja sie nie nastawiam. Obiecałam sobie ze dopiero zrobię test jak ta małpa nie przyjdzie [emoji4]Nie powinna przyjść 15 03. :-) A u Was kiedy dziewczyny??
Czekacie do @ żeby testować czy wczesniej będziecie sprawdzać,???
Tez staram się nie nastawiac ale psychika czasami płata mi figle i się nakrecam niepotrzebnie. Ach z tą @... Oby jej nie byłoU mnie termin jest na 17 ale nie wiem kiedy przyjdzie bo przychodzi kiedy chce ta głupia nieznawidzona przez mnie małpa [emoji4] heh czyli idziemy równo można tak powiedzieć [emoji4] chodz ja sie nie nastawiam. Obiecałam sobie ze dopiero zrobię test jak ta małpa nie przyjdzie [emoji4]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Faktycznie jedna po drugiej 3mam kciuki za Was kochane [emoji110][emoji110]u mnie 18 wiec bedziemy testowac jedna po drugiej
Dziękuję...Dziewczyny ja w nocy miałam horror...nigdy w życiu nie bolał mnie tak dół brzucha,czulam jak cos wykreca moja macice...dwie nospy i apap dopiero pomogły,dziś boli jak na okres przez cały dzień...czuję,że nie będzie dobrzeTrzymam kciuki DorciaMamaOlka [emoji5][emoji110][emoji110][emoji110]