Marta1985@
Fanka BB :)
Sprawdzam [emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super [emoji7][emoji173]Udało się dziękuję Kasienka [emoji5]
3mam kciuki za Was dziewczyny [emoji110][emoji110][emoji8][emoji4]Może nam się uda [emoji4][emoji4] ja teraz będę testować dopiero 1 kwietnia.
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Za 2 tygodnie może będzie już serduszko ? Zdrówka dla Was [emoji8] i odpoczywajcieJa właśnie wróciłam ze spacerku z siostra i córcia [emoji5]
Kochana dziękuję czuje się bardzo dobrze odczuwam tylko wrażliwość sutkow i zawroty głowy a tak poza tym jest super oby tak dalej [emoji5] i oby wszystko było dobrze za dwa tygodnie wybieram się na USG [emoji5][emoji7]
Mam taką nadzieję [emoji5] [emoji7]nie chce iść wcześniej żeby się nie zamartwiac ze jeszcze nic nie widać [emoji5] moja Pani doktor tez ma takie podejście do tego mówi ze trzeba cierpliwie poczekać [emoji5][emoji5][emoji5]Za 2 tygodnie może będzie już serduszko ? Zdrówka dla Was [emoji8] i odpoczywajcie
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zatestuje może za tydzień. Może nie będzie za wcześnie :-).Taka piękna pogoda a to taka cisza [emoji4] pewnie wszystkie korzystacie z tak pięknej pogody [emoji4] pozazdrościć bo ja niestety w pracy.
Marta jak się czujesz ?
Pozostałe dziewczyny kiedy testujcie?
Lenka co u Ciebie ?
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
A kiedy nie powinna przyjść ta głupia @ ?Ja zatestuje może za tydzień. Może nie będzie za wcześnie :-).