reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Sprawdzam [emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png

reklama
Taka piękna pogoda a to taka cisza [emoji4] pewnie wszystkie korzystacie z tak pięknej pogody [emoji4] pozazdrościć bo ja niestety w pracy.
Marta jak się czujesz ?
Pozostałe dziewczyny kiedy testujcie?
Lenka co u Ciebie ?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie wróciłam ze spacerku z siostra i córcia [emoji5]
Kochana dziękuję czuje się bardzo dobrze odczuwam tylko wrażliwość sutkow i zawroty głowy a tak poza tym jest super oby tak dalej [emoji5] i oby wszystko było dobrze za dwa tygodnie wybieram się na USG [emoji5][emoji7]

xnw4s65gte9hv7ri.png

Ja właśnie wróciłam ze spacerku z siostra i córcia [emoji5]
Kochana dziękuję czuje się bardzo dobrze odczuwam tylko wrażliwość sutkow i zawroty głowy a tak poza tym jest super oby tak dalej [emoji5] i oby wszystko było dobrze za dwa tygodnie wybieram się na USG [emoji5][emoji7]

xnw4s65gte9hv7ri.png
Za 2 tygodnie może będzie już serduszko ? Zdrówka dla Was [emoji8] i odpoczywajcie :)

Za 2 tygodnie może będzie już serduszko ? Zdrówka dla Was [emoji8] i odpoczywajcie :)

Mam taką nadzieję [emoji5] [emoji7]nie chce iść wcześniej żeby się nie zamartwiac ze jeszcze nic nie widać [emoji5] moja Pani doktor tez ma takie podejście do tego mówi ze trzeba cierpliwie poczekać [emoji5][emoji5][emoji5]
Co prawda nie mogę się juz doczekać ale jakoś wytrzymam [emoji5][emoji7]
Dziękuję Kochana a za Ciebie trzymam bardzo mocno kciuki [emoji110] [emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png

reklama
Do góry