reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Mój gin tak mówił,że szybciej się zachodzi :) ja nawet do pierwszej @ nie czekam od zabiegu...jak mi powiedział jeszcze,że owu się zbliża to aż żal nie było wykorzystać sytuacji :) w przyszły weekend chyba będę testować :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Może nam się uda [emoji4][emoji4] ja teraz będę testować dopiero 1 kwietnia.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana mecze się z tym suwakiem i za chorobę nie mogę znaleźć tego WŁASNA może mam jakąś ograniczoną wersje przez telefon albo jestem ślepa [emoji5]
Ja Kasia czuje się ok[emoji5] odczywam tylko wrażliwe sutki zawroty głowy i czasami delikatne bole podbrzusza na USG zapisze się za jakieś dwa tygodnie ale już się go strasznie boje jestem ogólnie dobrej myśli i czuje ze będzie dobrze ale niestety nie da się tak łatwo nie myśleć o tym ciężkim przeżyciu które nas wszystkie spotkało
1488578501-aaaaaa.png

Tak to ma wyglądać [emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png

1488611052-aaaaaa.png

WCHODZISZ W USTAWIENIA
1488611073-aaaaaa.png

PRZEWIJASZ W DÓŁ I KLIKASZ "SYGNATURA "
1488611106-aaaaaa.png

OTWORZY SIĘ OKIENKO- KLIKASZ "WŁASNA"
1488611153-aaaaaa.png

KASUJESZ TEKST który WYSKAKUJE W KOLEJNYM OKIENKU I WKLEJASZ BBCODE OD SUWACZKA (ZE STRONY) I KLIKASZ "TAK"

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
Do góry