reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

U mnie dupa..owulacja bedzie na dniach;(( ale jestem zla..mam juz dosc tego planowania..tej delegacji..tego łudzenia się..;(i po co ten urlop bral..:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
millo wrzuc na luz, nie stresuj sie czy bedzie co bedzie kiedy bedzie :) przestan o tym myslec, natura jest bardzo przewrotna, tak naprawde my mozemy domniemac tylko kiedy mamy owu. Natura zadecyduje za Ciebie tylko sie nie stresuj :) czekaj dzielnie na chlopa i dzialajcie :)

dziewczynki milego dnia zycze :) słoneczko rozpieszcza, az chce sie zyc :)

a tak w ramach rozladowania emocji :) mój małż stwierdził ze w koncu go wykoncze tymi przytulankami :D biedaczek :D ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Xenia też mam wrażenie że mój mąż ma już ponad stan tego Przytulanka haha☺ dzielny ale coś tam go gryzie hihi no ale jak by się udało to będzie miał spokój tak mu tłumaczę hehe chociaż twierdzi że jest ok:-) :)

Xssenia nie umiem..8 msc mija..a to planowanie na odleglosc dobija..taka mialam nadzieje..zwlaszcza ze bedzie 5 dni:(nic..siedze i ginki.Dowiem sie jaki duzy pecherzyk

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dwa dni temu dostałam pierwszą @ ,po stracie cieszę się ,bo od razu, po niej chce wrócić do starań.Mam nadzieję, ze koncu się uda, ze faktycznie łatwiej zajść od razu po stracie.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dwa dni temu dostałam pierwszą @ ,po stracie cieszę się ,bo od razu, po niej chce wrócić do starań.Mam nadzieję, ze koncu się uda, ze faktycznie łatwiej zajść od razu po stracie.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój gin tak mówił,że szybciej się zachodzi :) ja nawet do pierwszej @ nie czekam od zabiegu...jak mi powiedział jeszcze,że owu się zbliża to aż żal nie było wykorzystać sytuacji :) w przyszły weekend chyba będę testować :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana wejdź w ustawienia i tam jest sygnatura, klikasz WŁASNA i tam wklejasz bbcode od suwaczka- będzie się automatycznie dodawał przy każdym poście [emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png
Kochana mecze się z tym suwakiem i za chorobę nie mogę znaleźć tego WŁASNA może mam jakąś ograniczoną wersje przez telefon albo jestem ślepa ☺
Ja Kasia czuje się ok☺ odczywam tylko wrażliwe sutki zawroty głowy i czasami delikatne bole podbrzusza na USG zapisze się za jakieś dwa tygodnie ale już się go strasznie boje jestem ogólnie dobrej myśli i czuje ze będzie dobrze ale niestety nie da się tak łatwo nie myśleć o tym ciężkim przeżyciu które nas wszystkie spotkało

Do góry