reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Kasia dZiękuję przyda się bo po ostatnim cyklu już nie wiem co robić żeby się udało hehe[emoji5] cały miesiąc z mężem baraszkowalismy co drugi dzień I się nie udało. Teraz mam testy owulacyjne także jak tylko będą dwie krechy to nie daruję hihi:-) :)
Oby się udało [emoji110] Choć najlepszą metodą jest po prostu odpuścić, Nie obserwować, nie liczyć...po prostu wrzucić na luz... U mnie się sprawdziło [emoji16]

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
U mnie dupa..owulacja bedzie na dniach;(( ale jestem zla..mam juz dosc tego planowania..tej delegacji..tego łudzenia się..;(i po co ten urlop bral..:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Poronilam 30 listopada. 29 grudnia dostalam @, 12 stycznia bylam na kontroli u lekarza ktory mnie zapytal czy chce czy nie chce dzieci. Powiedzial 3 razy zeby sie przestac zabezpieczac od razu. Dwa tygodnie pozniej bylam w ciazy. W poniedzialek mam wizyizyte oby bylo dobrze. Kazdy musi podjac decyzje samemu. Boje sie czy sie uda. Tak samo bym sie bala pewnie po 2-3 miesiacach albo i bardziej bo czas staran jest stresujacy. Wierze w clexan i acard a co ma byc to i tak bedzie

Trzymam za Was kciuki

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Poronilam 30 listopada. 29 grudnia dostalam @, 12 stycznia bylam na kontroli u lekarza ktory mnie zapytal czy chce czy nie chce dzieci. Powiedzial 3 razy zeby sie przestac zabezpieczac od razu. Dwa tygodnie pozniej bylam w ciazy. W poniedzialek mam wizyizyte oby bylo dobrze. Kazdy musi podjac decyzje samemu. Boje sie czy sie uda. Tak samo bym sie bala pewnie po 2-3 miesiacach albo i bardziej bo czas staran jest stresujacy. Wierze w clexan i acard a co ma byc to i tak bedzie

Trzymam za Was kciuki

No to masz we mnie swojego kibica :) ja nie czekam do @ bo już się staram i liczę na dobry efekt :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Trzymam za Was kciuki

Zdrówka dla Was Kochana [emoji8]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry