reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dziewczyny staram się ustawić taki super suwaczek jak ma Kasia ale coś mi nie wychodzi
this HTML class. Value is

Kasienka jak tam u Ciebie samopoczucie ? Ja się czuje ogólnie bardzo dobrze czasami tylko mam zachcianki zawroty głowy no i wrażliwe sutki ale piersi nie bolą zrobiły się tak tylko jakby pełniejsze ☺☺☺
Kochana jestem bardzo dobrej myśli teraz musi być juz tylko dobrze ☺ na USG wybieram się dopiero kolo 7 tygodnia bo teraz i tak nic nie zobaczę a będę się tylko nie potrzebnie stresować ☺
A ty Kochana kiedy masz wizytę ?

Ja się czuję całkiem dobrze, bóle podbrzusza już mniejsze więc i spokojniejsza jestem [emoji5] W poniedziałek idę na pierwsze badania i sprawdzić przy okazji czy antybiotyk pomógł na tą bakterię w moczu... A kolejna wizyta i usg we wtorek, może już będzie [emoji173]
Mądre masz podejście z tym odczekaniem z usg- Ja niestety nie mam w sobie tyle cierpliwości [emoji12] Ale mimo że serduszka nie było, jestem spokojniejsza że pęcherzyk nie jest pusty [emoji6] A ogólnie jak się czujesz? Objawy nie dają Ci mocno popalić? [emoji6] Dołącz już może do Listopadówek [emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png

Gratulacje dziewczyny☺ ja z wagonami testów szykuje się na kolejny cykl hehe ☺ małymi kroczkami ale daje radę☺ 5dc Wow

reklama
Kasia dZiękuję przyda się bo po ostatnim cyklu już nie wiem co robić żeby się udało hehe☺ cały miesiąc z mężem baraszkowalismy co drugi dzień I się nie udało. Teraz mam testy owulacyjne także jak tylko będą dwie krechy to nie daruję hihi:-) :)

Do góry