reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ale Wam fajnie:)ja mam pozno owulke:( od 17-21 dc buu.. dzis dopiero 8dc

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie wiem kiedy mam owulacje też mi się wydaje że późno :) Ale prawie równo z nami jesteś 2 dni różnicy :) dziewczyny trzymamy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jestem w szpitalu, ciąża obumarła...i nie wiem co dalej robić...jutro będzie decyzja czy zabieg czy tabletki...to jest już drugie stracone dziecko więc powinnismy zrobić badania genetyczne...a z drugiej strony po tabletkach szybciej można się starać...jak to u was było? Teraz mi jeszcze położna powiedziała że po tabletkach mogę też pobrać materiał...

Dziewczyny jestem w szpitalu, ciąża obumarła...i nie wiem co dalej robić...jutro będzie decyzja czy zabieg czy tabletki...to jest już drugie stracone dziecko więc powinnismy zrobić badania genetyczne...a z drugiej strony po tabletkach szybciej można się starać...jak to u was było? Teraz mi jeszcze położna powiedziała że po tabletkach mogę też pobrać materiał...
Katarzyna bardzo mi przykro :( zrobcie badania, lepiej poznac przyczyne niepowodzen....

O matko bardzo mi przykro 3maj się kochana i bądź dzielna :(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiu a który to tydzień ciąży? Ogólnie ja dwa tygodnie temu miałam 11tc ale dzidziuś umarł w 10tc ...najpierw dostałam te tabletki i po nich wystąpiło mocne krwawienie ze skrzepami,na drugi dzień w usg stwierdzono,że zarodek nadal jest...chcieli znowu podać tabletki ale ja się nie zgodzilam i zrobiono mi zabieg...dzięki temu pobrali materiał do badań genetycznych...nie wyobrażam sobie "wyciągać z wc swojego dziecka żeby później mogli zabezpieczyć materiał" albo "łapać każdy kawałek z podpaski" przepraszam,że tak napisałam ale tak to chyba wygląda...zbadalismy płeć "chłopczyk" a w środę będziemy znać przyczynę...przykro mi z powodu straty :( jak masz jakieś pytania to śmiało pisz :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Strasznie mi przykro [emoji20] Dużo siły Ci teraz życzę [emoji20]

w57v3e3kfucyl84a.png

Do góry