Marta1985@
Fanka BB :)
Dziękuję bardzo Kochane dzisjaj jestem najszczejsliwsza na świecie ☺☺☺ musi być dobrze☺ jestem dobrej myśli ☺☺☺I wszystkie staraczki zarazam ☺☺☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze raz gratulacje Kochana [emoji173] życzę nudnej ciąży [emoji11]Dziewczyny jestem przeszczesliwa [emoji5][emoji5] beta 71,1 oby dalej było tylko dobrze [emoji5]
Ale wysoka jak na taki wczesny dzień po owu gratulacjeDziewczyny jestem przeszczesliwa ☺☺ beta 71,1 oby dalej było tylko dobrze ☺
Trzymam kciuki za Twoją wizytę [emoji110] [emoji110]Nic nie mów też tak czekam w poniedziałek mam wizytę ...ciekawe czy wszystko dobrze
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie oczekuje od lekarza słów "Pani Doroto można się starać" ale chce chociaż wiedzieć czy po zabiegu już wszystko tam okej zapisze na kratce pytania bo blondynka zapomniTrzymam kciuki za Twoją wizytę [emoji110] [emoji110]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dorcia dobrze bedzie, wazne zeby wszystko bylo zagojoneNie oczekuje od lekarza słów "Pani Doroto można się starać" ale chce chociaż wiedzieć czy po zabiegu już wszystko tam okej zapisze na kratce pytania bo blondynka zapomni
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
My zaczynamy dzisiaj 10 dc a u Ciebie ktory ?Dorcia dobrze bedzie, wazne zeby wszystko bylo zagojone
Tu mnie tesciory owulacyjne kaza sie przytulac
ktora zaczela juz działać przyznac się?? bo razem razniej
Ewela u mnie też 10 DC :-).