reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Trzymam kciuki za cb kochana musi być wszystko dobrze.
U mnie niestety lipa
Zrobiłam test i niestety jedna kreska
Już mnie to wykańcza
Ale trudno trzeba żyć dalej
Pozdrawiam:*:*
Kochana dziękuję Ci bardzo mam nadzieje ze wszystko będzie ok jestem dobrej myśli ☺
Kurcze szkoda ze jedna kreska ale ja caly czas trzymam kciuki dokąd nie ma @ to jest cały czas nadzieja ☺ trzymaj się Kochana ☺

reklama
Wiem co czujesz, też na okrągło latałam do łazienki czy chociaż @ nie przyszła... U mnie na szczęście objawy odpuściły, jedynie zgaga się nasiliła i siusiania ciąg dalszy... Dziś zaczęlam 7 tydzień, na USG idę dopiero jutro bo dziś nie ma mego lekarza, liczę że zobaczę już serduszko [emoji173]
Trzymam kciuki za Twoją wizytę, napewno wszystko jest w porządku [emoji110][emoji110][emoji110] Daj koniecznie znać [emoji16]

w57v3e3kfucyl84a.png
Kochana dziękuję i ja też bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki ☺ ✊ jestem pewna że zobaczysz pięknie bijące serduszko twojego maluszka ☺
Dam znać i Ty też się koniecznie odezwij ☺

Dziewczyny jestem w szpitalu, ciąża obumarła...i nie wiem co dalej robić...jutro będzie decyzja czy zabieg czy tabletki...to jest już drugie stracone dziecko więc powinnismy zrobić badania genetyczne...a z drugiej strony po tabletkach szybciej można się starać...jak to u was było? Teraz mi jeszcze położna powiedziała że po tabletkach mogę też pobrać materiał...
Mi lekarz kazał po tabletce czekać i tak min. 3 miesiące,bo niby większą szansą na powtórkę, ale osobiście uważam, że będzie co ma być czy za czekam czy nie i tak nie mam żadnej gwarancji do końca ciąży.Ważne żeby w środku wszystko się oczyscilo dobrze.Bardzo mi przykro z powodu twojej straty.Teraz musisz być dobrej myśli i dalej dążyć do swojego celu i się nie załamywać.pozdrawiam
Katarzyna bardzo mi przykro :( zrobcie badania, lepiej poznac przyczyne niepowodzen....

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana dziękuję i ja też bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki [emoji5] [emoji110] jestem pewna że zobaczysz pięknie bijące serduszko twojego maluszka [emoji5]
Dam znać i Ty też się koniecznie odezwij [emoji5]
Martusia teraz już przed nami same szczęśliwe dni, nie widzę innej opcji [emoji7][emoji173] I tego życzę wszystkim staraczkom [emoji110][emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

Millo normalne, ja tez teraz mialam 1 @ po poronieniu , krwawienie sie skonczylo w 7 dc a plamilam do 11.

Dżoł dziekuje za info:)pocieszylas mnie :**to czekam:)

Lenka nie załamuj sie! Ta przyszla ale kolejna nie musi.Daj sobie jeszcze szanse:**Ja zaciskam mocne kciuki za Ciebie:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

@Przyszła
Trudno się mówi
Może nie jest mi już pisane :-(
Jest Ci pisane jest nie pozwalam Ci myśleć innaczej będziesz juz niedługo cudowna mama ☺ja w to wierzę z całego serca i Ty też musisz ☺ następny miesiąc należy do Ciebie i ja nie widzę innej opcji ☺ Wszystkie doczekamy się naszych upragnionych bobaskow jeszcze w tym roku jestem tego pewna ☺ Trzymaj się cieplutko i pamiętaj ze nie jesteś sama ☺

reklama
Do góry