reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hej dziewczyny :)
Wracamy do domu właśnie, dzidziol ma się dobrze, tzn wszystko wygląda normalnie.
Jedyne co, to trochę mnie zbily z tropu pomiary, w sobotę babka zmierzyła 10,6mm a dzisiaj 10 :confused:
No ale zakładam, że to po prostu zależy kto mierzy...
Za dwa tygodnie kolejna wizyta i chyba dopiero za dwa tygodnie bardziej odtechne

Hejka, znó tu zaglądam, bo wczoraj wyszedł mi pozytywny test. Nie spodziewałam się, bo jestem w trakcie różnych badań i staraliśmy się z mężem zabezpieczać, ale 1 stycznia w 9dc jakoś Nas poniosło:) Miałam dni niepłodne....Wg moich obserwacji, a tu taki psikus. Teraz umieram z nerwów bo dwie ostatnie ciaże ledwo doczekały 5 tc, a mam dopiero 4..... Biorę luteinę i odstawiam modły :-) Zastanawiałam sie czy moze nie poroniłam na koniec grudnia ciąży, choć miałam dość spore krwawienie, a objawy ciążowe minęły. Zrobiłam betę i dzisiaj po południu odbieram wyniki. Wynik powie mi czy to z 1 stycznia ciąża czy starsza. Trzymajcie kciuki.

Wracamy do domu właśnie, dzidziol ma się dobrze, tzn wszystko wygląda normalnie.
Jedyne co, to trochę mnie zbily z tropu pomiary, w sobotę babka zmierzyła 10,6mm a dzisiaj 10 :confused:
Za dwa tygodnie kolejna wizyta i chyba dopiero za dwa tygodnie bardziej odtechne
Super bardzo się ciesze ☺ będzie juz tylko dobrze ☺

Wiedziałam że będzie dobrze [emoji16] bardzo się cieszę a Ty kochana już tak się nie przejmuj wyluzuj troszkę dla waszego zdrowia [emoji4] najważniejsze że dzidziuś ma się dobrze [emoji8]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

No Super, wiedziałam że wszystko będzie dobrze! [emoji173] Dbaj o siebie i dużo odpoczywaj! [emoji8]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki, a jak wasze staranka? [emoji5] mam nadzieje, ze w tym miesiacu beda same dobre wiesci[emoji5]

f2w3yx8d8eesu797.png

Dziewczynki, a jak wasze staranka? [emoji5] mam nadzieje, ze w tym miesiacu beda same dobre wiesci[emoji5]

f2w3yx8d8eesu797.png
Moje w sumie ok chociaż tak jak wcześniej pisałam troszke utrudnione przez przeziebienie męża wiecie jak to jest jak facet jest chory
Mam różne przeczucia raz mi się wydaje ze napewno się nie udało a za chwilę przychodzą myśli ze może jednak ☺
Czas pokaże nie nastawiam się zabardzo co ma być to będzie ☺ chociaż jest też taka sprawa ze dostałam bardzo dobra ofertę pracy i wiadomo ze jak się zdecyduje to będziemy musieli się wstrzymac z drugim dzieckiem co najmniej rok zobaczymy co z tego wyjdzie ale bardzo mnie korci ta propozycja ☺

reklama
Do góry