Marta1985@
Fanka BB :)
Manki czekamy na dobre wieści ☺ daj znać jak po wizycie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super bardzo się ciesze ☺ będzie juz tylko dobrze ☺Hej dziewczyny
Wracamy do domu właśnie, dzidziol ma się dobrze, tzn wszystko wygląda normalnie.
Jedyne co, to trochę mnie zbily z tropu pomiary, w sobotę babka zmierzyła 10,6mm a dzisiaj 10
No ale zakładam, że to po prostu zależy kto mierzy...
Za dwa tygodnie kolejna wizyta i chyba dopiero za dwa tygodnie bardziej odtechne
Wiedziałam że będzie dobrze [emoji16] bardzo się cieszę a Ty kochana już tak się nie przejmuj wyluzuj troszkę dla waszego zdrowia [emoji4] najważniejsze że dzidziuś ma się dobrze [emoji8]Hej dziewczyny
Wracamy do domu właśnie, dzidziol ma się dobrze, tzn wszystko wygląda normalnie.
Jedyne co, to trochę mnie zbily z tropu pomiary, w sobotę babka zmierzyła 10,6mm a dzisiaj 10
Za dwa tygodnie kolejna wizyta i chyba dopiero za dwa tygodnie bardziej odtechne
No Super, wiedziałam że wszystko będzie dobrze! [emoji173] Dbaj o siebie i dużo odpoczywaj! [emoji8]Hej dziewczyny
Moje w sumie ok chociaż tak jak wcześniej pisałam troszke utrudnione przez przeziebienie męża wiecie jak to jest jak facet jest choryDziewczynki, a jak wasze staranka? [emoji5] mam nadzieje, ze w tym miesiacu beda same dobre wiesci[emoji5]
Ja mam mieszane uczucia co do tego ale jutro idę zbadać jeszcze prolaktyne i w tym tygodniu idę do lekarza zobaczymy co tam sie dzieje. To już pol roku od poronienia [emoji45]Dziewczynki, a jak wasze staranka? [emoji5] mam nadzieje, ze w tym miesiacu beda same dobre wiesci[emoji5]