reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Moje w sumie ok chociaż tak jak wcześniej pisałam troszke utrudnione przez przeziebienie męża wiecie jak to jest jak facet jest chory
Mam różne przeczucia raz mi się wydaje ze napewno się nie udało a za chwilę przychodzą myśli ze może jednak [emoji5]
Czas pokaże nie nastawiam się zabardzo co ma być to będzie [emoji5] chociaż jest też taka sprawa ze dostałam bardzo dobra ofertę pracy i wiadomo ze jak się zdecyduje to będziemy musieli się wstrzymac z drugim dzieckiem co najmniej rok zobaczymy co z tego wyjdzie ale bardzo mnie korci ta propozycja [emoji5]

No jak masz dobra oferte pracy to szkoda, zeby przeszla Ci kolo nosa. Musisz to przemyslec. Bo to powazna decyzja. Porozmawiaj z Mezem na spokojnie i napewno wspolnie zdecydujecie

f2w3yx8d8eesu797.png

reklama
Jakoś tracę nadzieje ze się kiedykolwiek uda. Poza tym @ sie skończyła kilka dni temu a na papierze mam takie plamki rozowo brązowe takie delikatne nigdy tego nie miałam. Strasznie się tym niepokoje

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet tak nie mysl! Uda Ci sie napewno! Wierze w to. Sama mialam juz takie mysli, ze pewnie mi sie nie uda, ze cos jest nie tak. I wiesz co? Zaczelam sie duzo modlic. I wierze w to, ze modlitwa tez mi pomogla. Pojdziesz do lekarza i powiesz mu o tych plamkach. To napewno nic zlego. Zbada Cie i wszystko bedzie dobrze. Trzymam mocno kciuki[emoji4]

f2w3yx8d8eesu797.png

Nawet tak nie mysl! Uda Ci sie napewno! Wierze w to. Sama mialam juz takie mysli, ze pewnie mi sie nie uda, ze cos jest nie tak. I wiesz co? Zaczelam sie duzo modlic. I wierze w to, ze modlitwa tez mi pomogla. Pojdziesz do lekarza i powiesz mu o tych plamkach. To napewno nic zlego. Zbada Cie i wszystko bedzie dobrze. Trzymam mocno kciuki[emoji4]

f2w3yx8d8eesu797.png
Również się duzo modlę i uważam że modlitwa jest bardzo potrzebna, codzień prosze by się udało. Ale wiem że trzeba poczekać ale ja już się pomału załamuje a na dodatek te plamki masakra może jestem na coś chora mam pełno myśli w głowie.

Również się duzo modlę i uważam że modlitwa jest bardzo potrzebna, codzień prosze by się udało. Ale wiem że trzeba poczekać ale ja już się pomału załamuje a na dodatek te plamki masakra może jestem na coś chora mam pełno myśli w głowie.

Moze sie jeszcze po okresie oczyszczasz. Nawet nie mow, ze jestes chora. Noe wolno Ci tak mowic. Poczytaj sobie o tym.... Link do: św. Dominik de Guzman

f2w3yx8d8eesu797.png

Moje w sumie ok chociaż tak jak wcześniej pisałam troszke utrudnione przez przeziebienie męża wiecie jak to jest jak facet jest chory
Mam różne przeczucia raz mi się wydaje ze napewno się nie udało a za chwilę przychodzą myśli ze może jednak ☺
Czas pokaże nie nastawiam się zabardzo co ma być to będzie ☺ chociaż jest też taka sprawa ze dostałam bardzo dobra ofertę pracy i wiadomo ze jak się zdecyduje to będziemy musieli się wstrzymac z drugim dzieckiem co najmniej rok zobaczymy co z tego wyjdzie ale bardzo mnie korci ta propozycja ☺
Moje też ok :-)
Zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie:-)
Pełna nadziej:*:*

reklama
Do góry