reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Nie zauważyłam tego wpisu sorki [emoji4] a gdzie go można dostać? Odmawialas jakieś modlitwy dla osób starających się lub pragnących dziecko ?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Piszesz meila do tych siost. Opisujesz swpja sytuacje i prosisz o przeslanie paska. To jest bezplatnie. Dostajesz pasek i modlitwy do sw. Dominika. Sw. Gerard jest jeszcze patronem kobiet pragnacych miec dzieci i kobiet w ciazy. Tez mam modlitewnik do niego

f2w3yx8d8eesu797.png

reklama
Piszesz meila do tych siost. Opisujesz swpja sytuacje i prosisz o przeslanie paska. To jest bezplatnie. Dostajesz pasek i modlitwy do sw. Dominika. Sw. Gerard jest jeszcze patronem kobiet pragnacych miec dzieci i kobiet w ciazy. Tez mam modlitewnik do niego

f2w3yx8d8eesu797.png
Jestem w grupie na fb świętego Gerarda czytam często posty i modlitwy.

no dzis temp znowu wzrosla I wiem ze byla owulacja bo czuje na twarzy dzisiaj -jako ze mam problem z cialkiem zoltym zawsze po owulacji mam piekaca twarz:( no ale przynajmniej wiem ze byla... teraz tylko aby ten progesteron zadzialal bo juz mnie te starania mecza strasznie....w sumie temp sie niby podnosi nawet 3 dni po owulacji to I moze nie wszystko stracone w tym cyklu I moze cos z tego bedzie... oby ... oby nam wszystkim ten 2017 rok przyniosl upragnione dzieciatko...

Hej dziewczyny dzisiaj robiłam sobie badania prolaktyny to mój 9 dc czytałam ze prolaktyne dobrze badać po @ przed dniami płodnymi. Ale wynik mnie strasznie nie pokoi. Co wy na to ?
1485259591-aaaaaa.png

Z tego co się orientuję, to prolaktynę można badać w dowolnym dc. Twój wynik jest zdecydowanie za wysoki i właśnie w za wysokiej prolaktynie dopatrywałabym się problemów z zajściem w ciążę. Także sio do ginekologa po Dostinex ewentualnie Bromergon! Powodzenia :)

ja badalam chyba w 3 dc, mialam w gornej granicy ale ginka powiedziala ze ok. mialam wtedy pecherzyk dominujacy w 13 dc,bylam tylko na inofemie. wiec chyba dobrze.

Z tego co się orientuję, to prolaktynę można badać w dowolnym dc. Twój wynik jest zdecydowanie za wysoki i właśnie w za wysokiej prolaktynie dopatrywałabym się problemów z zajściem w ciążę. Także sio do ginekologa po Dostinex ewentualnie Bromergon! Powodzenia :)
Jestem umówiona na piątek ale strasznie się załamałam takim wynikiem

reklama
Do góry