KaSia86
Fanka BB :)
Jak się czujesz? Jak noc minęła?Jesteście kochane :*
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak się czujesz? Jak noc minęła?Jesteście kochane :*
To dobra wiadomość, ważne że już nie ma świeżej krwi- Pewnie krwiak pękł i się oczyścił... A z maluszkiem napewno jest wszystko Ok, czuje to [emoji173][emoji8] Odpoczywaj Kochana!Póki co świeżego krwawienia nie ma...
Zobaczymy jutro czy maleństwo przetrwało ten potop
Kochana będzie dobrze wiem to ☺ Trzymajcie się cieplutko i odezwij się jutro na którą masz wizytę ?Póki co świeżego krwawienia nie ma...
Zobaczymy jutro czy maleństwo przetrwało ten potop
Działaj Kochana, napewno tym nie zaszkodzisz [emoji12]Dziewczyny ja mam dzisjaj 15 dzien cyklu przy cyklach 27 dniowych i dzisjaj od rana boli mnie podbrzusze i dół plecow nie wiem o co chodzi W 11 dniu cyklu tak jak wcześniej pisałam miałam USG na którym wyszło ze owulacja powinna wystąpić w piątek i właśnie ciekawe czy się nie przesunęła? Ciężko to wszystko ogarnąć , ale i tak pewnie cykl trzeba będzie zaliczyć do straconych bo mąż się rozchorowal i nie było takich staranek jak były zaplanowane [emoji5] a może jeszcze powinnam działać[emoji5] juz sama nie wiem
Na 10:30Kochana będzie dobrze wiem to ☺ Trzymajcie się cieplutko i odezwij się jutro na którą masz wizytę ?
Twoje maleństwo napewno dało rade
Działaj Kochana [emoji4]Dziewczyny ja mam dzisjaj 15 dzien cyklu przy cyklach 27 dniowych i dzisjaj od rana boli mnie podbrzusze i dół plecow nie wiem o co chodzi W 11 dniu cyklu tak jak wcześniej pisałam miałam USG na którym wyszło ze owulacja powinna wystąpić w piątek i właśnie ciekawe czy się nie przesunęła? Ciężko to wszystko ogarnąć , ale i tak pewnie cykl trzeba będzie zaliczyć do straconych bo mąż się rozchorowal i nie było takich staranek jak były zaplanowane [emoji5] a może jeszcze powinnam działać[emoji5] juz sama nie wiem
No tak ☺Działaj Kochana, napewno tym nie zaszkodzisz [emoji12]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom