reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Marta ja też coś tam widzę:) mogłaś zrobić z porannego moczu bo tak lepiej wychodzą we wczesnej ciąży :) najlepiej zrób betę będziesz miała pewność:)

Anik ja w poprzedniej ciąży też takie dwudniowe plamienia miałam. W podobnym kolorze jak Ty opisujesz. Poleciałam szybko do gina, na szczęście okazało się, że to tylko jakieś naczynko pękło. Mam nadzieję, że i u Ciebie okaże się, że to nic groźnego :) podobno najbardziej niebezpieczne są plamienia czystą krwią. A nie chcesz jechać tego na wszelki wypadek sprawdzić na IP?
Wlasnie nie chce bo dopiero co zrobilam test, u mnie 4t4d to raczej w usg nic nie bedzie widac. Narazie spokojnie..;)

20170108_094737.jpg test z dzisiaj rana. Chyba ciemnieje z poprzedniego razu co?;)

Załączniki

• 20170108_094737.jpg
    20170108_094737.jpg
    327,5 KB · Wyświetleń: 87
Zobacz załącznik 790628 test z dzisiaj rana. Chyba ciemnieje z poprzedniego razu co?;)
To juz krecha pełną parą :)
U mnie taka wyszła mniej więcej dzień przed terminem @, ale też owulację miałam o czasie.

Jej, ja dzisiaj w nocy spać nie mogłam, jakieś lęki mnie zaczęły męczyć, że nic z tego nie będzie :/
Obiecałam sobie, że nie będę tym razem objawów i ich braku przesadnie analizować, ale jednak mózg z braku snu przestaje się słuchać >_<
Także zapisałam się na jutro na betę, zrobię w pn i w środę i albo będę juz spać spokojnie, albo wybiorę się wcześniej do gin -_-

To juz krecha pełną parą :)
U mnie taka wyszła mniej więcej dzień przed terminem @, ale też owulację miałam o czasie.

Jej, ja dzisiaj w nocy spać nie mogłam, jakieś lęki mnie zaczęły męczyć, że nic z tego nie będzie :/
Obiecałam sobie, że nie będę tym razem objawów i ich braku przesadnie analizować, ale jednak mózg z braku snu przestaje się słuchać >_<
Także zapisałam się na jutro na betę, zrobię w pn i w środę i albo będę juz spać spokojnie, albo wybiorę się wcześniej do gin -_-
Będzie dobrze zobaczysz ☺ ale wiem ze takich myśli nie da się od tak pogonic i dobrze zrobiłaś uspokoisz się jak zobaczysz że beta pięknie rośnie ☺Kochana a przypomnij mi który cykl jesteś po poronieniu ?
Mój to dopiero pierwszy ze starankami a już się zastanawiam czy będę musiała długo czekać na moje szczęście ☺

Dziewczyny jednak przyszła @
Ale to nic w następnym cyklu się uda ☺widocznie mój organizm nie był jeszcze gotowy na następną ciążę albo to ta torbielka która mi wyszła na kontrolnym USG była na tym samym jajniku na którym pęcherzyk dominujący
Kochane podpowiedź cie mi w którym dniu cyklu wybrać się na kontrolne USG mam się pokazać że względu na ta torbiel a może przy okazji udałoby się zobaczyć co z owulacja ☺☺☺

Będzie dobrze zobaczysz ☺ ale wiem ze takich myśli nie da się od tak pogonic i dobrze zrobiłaś uspokoisz się jak zobaczysz że beta pięknie rośnie ☺Kochana a przypomnij mi który cykl jesteś po poronieniu ?
Mój to dopiero pierwszy ze starankami a już się zastanawiam czy będę musiała długo czekać na moje szczęście ☺
Ja zabieg miałam w połowie września, a teraz był 4 cykl po zabiegu. Czyli teoretycznie odczekalismy karne trzy miesiące. W praktyce tylko ten jeden cykl po zabiegu się wstrzymalismy ;) ale ja @ po zabiegu miałam jakieś dziwne, strasznie krótkie i skąpe, praktycznie plamienie w terminie @. Dopiero po okresie, który był nieco bardziej normaln udało się zaskoczyć

Ale to nic w następnym cyklu się uda [emoji5]widocznie mój organizm nie był jeszcze gotowy na następną ciążę albo to ta torbielka która mi wyszła na kontrolnym USG była na tym samym jajniku na którym pęcherzyk dominujący
Kochane podpowiedź cie mi w którym dniu cyklu wybrać się na kontrolne USG mam się pokazać że względu na ta torbiel a może przy okazji udałoby się zobaczyć co z owulacja [emoji5][emoji5][emoji5]
Pewnie tak mialo byc kochana. Napewno nastepnym razem sie uda. Wyleczysz ta tarbielke i wszystko bedzie dobrze. Ja co do usg Ci nie pomoge, bo nigdy nie mialam monitorowanego cyklu.

reklama
Ale to nic w następnym cyklu się uda ☺widocznie mój organizm nie był jeszcze gotowy na następną ciążę albo to ta torbielka która mi wyszła na kontrolnym USG była na tym samym jajniku na którym pęcherzyk dominujący
Kochane podpowiedź cie mi w którym dniu cyklu wybrać się na kontrolne USG mam się pokazać że względu na ta torbiel a może przy okazji udałoby się zobaczyć co z owulacja ☺☺☺
Oj, szkoda :/
Ale następny cykl będzie Twój! <3
Też nigdy nie miałam monitorowanego cyklu, ale na parę dni przed spodziewana owulacja chyba powinno być ok?

Do góry