reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Tak juz po terminie prawie tydzien. A dopiero bladziutka druga kreska:/ ale wydaje mi sie ze owu mi sie poprzesuwala bo w tym grudniu chora bylam i antybiotyk bralam i tak wg moich obliczen wychodzi ze musialam skonczyc antybiotyk i od razu zajsc w ciaze za dzien lub dwa. Okolo swiat.. We wt w 28 dniu mialam te plamienia, juz myslalam ze okres ale nie. Brzuch przestal bolec i dzis ta jasniutka kreska:) chyba caly cykl mi sie teraz poprzesuwal i sie udalo:) znienacka;) tez trzymam kciuki u Ciebie z testowaniem:)
Ale fajna niespodzianka [emoji7] Ja narazie staram się nie myśleć o testowaniu i nie wsłuchiwać się w objawy bo tylko sobie będę wmawiać [emoji12] Czekam cierpliwie- Co będzie to będzie, Ale bez napinki [emoji12]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki a jakie witaminy macie zazywac? Lekarz wam jakies zalecil czy macie jakies swoje ulubione?
Ja biorę femibion w pierwszym trymestrze ciąży chodź w ciąży nie jestem lekarz powiedział żebym brała witaminy. A dużo pozytywnych opini słyszałam na temat femibion więc mogę polecić, moja kuzynka w ciąży je również brała i była bardzo zadowolona :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki a jakie witaminy macie zazywac? Lekarz wam jakies zalecil czy macie jakies swoje ulubione?
Ja brałam Pregna Plus Ale jak się naczytałam o wadach rozwojowych po niektórych zestawach witamin (np jakieś witaminy tylko nazwy nie pamiętam- fem-Coś tam- powodowały autyzm), odstawiłam i brałam tylko kwas foliowy [emoji5] [emoji4]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja coraz bardziej czuje się jak na okres co skłania mnie do myślenia ze jednak tamta kreseczka to moja wyobraźnia ale nadzieja jeszcze jest [emoji5]
Nadzieja jest zawsze Kochana [emoji4] myślę że jeśli była kreseczki leciutka to teraz też będzie tylko bardziej widoczniejsza :) kiedy masz termin @ ? Może powtórz już też by być pewniejsze.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry