reklama
manki3
Fanka BB :)
Tak jak mówiłam wynik bety <0,100
Hehe ja tez nie wiem kiedy testowac.. Czuje ze sie chyba udalo, choc dla mnie to nierealne, musialaby sie owu przesunac. Moze sie przesunela z powodu chorobska.. W weekend raczej oleje testowanie bo jak owu byla pozniej to nie wyjdzie nic.. Zobaczymy z poczatkiem przyszlego tyg jesli @ nie przyjdzie. Planowo ma byc do jutra.A w sumie nawet nie mam się czego "złapać" teraz, bo cycki prawie nie bolą (ale w dwóch z trzech ciąż mnie nie bolały, więc to kiepski wyznacznik), brzuch w sumie też nie, parę dni temu różne rzeczy się działy, a teraz cisza. Także muszę poczekać po prostu. Pewnie mogłabym test zrobić już jutro, ale jak tyle się naczekalam, to mogę poczekać jeszcze jeden dzień. Albo będzie @ albo II na teście...
A zaraz po teście lecimy na mini wakacje, więc albo będziemy mogli świętować, albo pociesze się koktajlem przy basenie hehe
Paraplu
Chcialam napisac, ze zyje! Kiepsko u mnie w PL z netem, wybaczcie :*
@NeSSi [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] wreszcie!!!! Ogromnie gratuluje i nie maluszek zdrowo rosnie :*
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@NeSSi [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] wreszcie!!!! Ogromnie gratuluje i nie maluszek zdrowo rosnie :*
NeSSi
Moderatorka
Żabcia ! A Ty w Polsce jesteś ?Chcialam napisac, ze zyje! Kiepsko u mnie w PL z netem, wybaczcie :*
Do gina idziesz ?
I się odzywaj kurcze ...bo się martwiłam !
Tak myślałam, że słabe łącze.Chcialam napisac, ze zyje! Kiepsko u mnie w PL z netem, wybaczcie :*
Dawaj znać co i jak bo czekamy!! [emoji11]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
dżoł
Beta 3,2 [emoji35] Ciaza od 5. Zawsze mialam 0,1. Dzis 24 dc/27. Rano jednorazowe rozowe plamienie. Implantacja? Brac dupka czy juz bez sensu? Jesli brac to kiedy odstawic zeby @ nie opoznic? Powinna byc w pon.
Wiedzialam zeby nie robic, bo tylko humor sobie spierdzielilam.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
manki3
O kurcze, taki wynik to może być cokolwiek... ja bym chyba do gin zadzwoniła się upewnić co z dupkiemBeta 3,2 [emoji35] Ciaza od 5. Zawsze mialam 0,1. Dzis 24 dc/27. Rano jednorazowe rozowe plamienie. Implantacja? Brac dupka czy juz bez sensu? Jesli brac to kiedy odstawic zeby @ nie opoznic? Powinna byc w pon.
reklama
Dżoł powiem szczerze, że nie spotkałam się do tej pory z takim lekko podwyższonym wynikiem. Nie wiem co Ci radzić, najlepiej zadzwoń do gin i zapytaj co masz robić. A powtarzasz betę w poniedziałek? Czy plamienie to mogła być implantacja? -Wszystko jest możliwe. Implantacja najczęściej jest między 7-9 dpo. Kiedy miałaś owu?