Moze akurat zrob jutro z porannego moczu ktory dc?Nie wytrzymałam i zrobiłam test dzisjaj nie z porannego moczu kupiłam 10 szt. na allegro wiec mnie korcily ☺☺☺ I nie wiem czy ja sobie juz coś wymyślam czy faktycznie coś tam było ☺☺☺ tak pod światło wydawało mi się ze jest cień cienia ☺☺☺ ale nie nastawiam się czekam dalej i powtórzę test ☺☺☺ dupka tez biorę tylko od 17 dnia cyklu.
reklama
dżoł
Fanka BB :)
Manki a ktory masz dc? Ile przed @? Ja juz pierdziele. Mam w pon dostac i wtedy zatestuje. No chyba ze ginka mi odpisze i sprowadzi mnie na ziemie ze 3,2 to nie ciaza [emoji23][emoji23][emoji23] to wtedy grzecznie czekam az mnie zaleje.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
manki3
Termin @ na 1 stycznia ostatnie przychodziły punktualnie i owu też raczej była o czasie.Manki a ktory masz dc? Ile przed @? Ja juz pierdziele. Mam w pon dostac i wtedy zatestuje. No chyba ze ginka mi odpisze i sprowadzi mnie na ziemie ze 3,2 to nie ciaza [emoji23][emoji23][emoji23] to wtedy grzecznie czekam az mnie zaleje.
A cykle mam krótkie, 25 dni tylko, także pracowaliśmy intensywnie przez weekend 17-18. W sumie cały ten cykl był intensywnie przepracowany
Już sama nie wiem, jeśli będzie "jak zwykle" to już jutro żołądek powinien dawać pierwsze znaki
Ale może sobie po prostu sikne na zakończenie roku
manki3
A te 3,2 to faktycznie zagadka, ciekawe jak to można wytłumaczyć.Manki a ktory masz dc? Ile przed @? Ja juz pierdziele. Mam w pon dostac i wtedy zatestuje. No chyba ze ginka mi odpisze i sprowadzi mnie na ziemie ze 3,2 to nie ciaza [emoji23][emoji23][emoji23] to wtedy grzecznie czekam az mnie zaleje.
manki3
Pękłam dzisiaj rano i nasikałam żeby nie wchodzić w Nowy Rok z nie dokonczonymi sprawami
A tak na serio, to chyba zwali nam się towarzystwo z dzieciarnia do domu i zostaną na noc, także jutro rano byłby lekki młynek
No i dzięki temu, że nasikałam, już wiem, że szampana Sylwestrowego będę pić tylko symbolicznie!
A tak na serio, to chyba zwali nam się towarzystwo z dzieciarnia do domu i zostaną na noc, także jutro rano byłby lekki młynek
No i dzięki temu, że nasikałam, już wiem, że szampana Sylwestrowego będę pić tylko symbolicznie!
Ostatnia edycja:
kamkaz
Gratuluję :-) pochwal się tym testem :-)Pękłam dzisiaj rano i nasikałam żeby nie wchodzić w Nowy To z nie dokonczonymi sprawami [emoji14]
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
KaSia86
Wow SUPER! [emoji173] Gratuluję kochana [emoji8]Pękłam dzisiaj rano i nasikałam żeby nie wchodzić w Nowy Rok z nie dokonczonymi sprawami [emoji14]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
justys0702
Gratulacje kochana[emoji4] [emoji4] [emoji4]Pękłam dzisiaj rano i nasikałam żeby nie wchodzić w Nowy Rok z nie dokonczonymi sprawami [emoji14]
manki3
Dziękuję ^_^
Małż jeszcze śpi, nie wiem jak mu wiadomość podrzucić
A test wyszedł w miarę wyraźnie, tylko jeszcze nie do końca wiem jak tu się foto dodaje :/ -_-
(kupiłam wczoraj dodatkowo jeden mega czuły, żeby nie wątpić w wynik )
Małż jeszcze śpi, nie wiem jak mu wiadomość podrzucić
A test wyszedł w miarę wyraźnie, tylko jeszcze nie do końca wiem jak tu się foto dodaje :/ -_-
(kupiłam wczoraj dodatkowo jeden mega czuły, żeby nie wątpić w wynik )
reklama
justys0702
Ja tez nie bylam pewna czy cos tam bylo, bo kreska byla ledwo widoczna pod swiatlo. Zrobilam test na drugi dzien kolo poludnia i juz byla duzo bardziej widoczna.[emoji4] a beta potwierdzila moje watpliwosci. Trzymam mocno kciuki za Ciebie, zebys jutro zobaczyla te dwie piekne kreseczki[emoji8]Nie wytrzymałam i zrobiłam test dzisjaj nie z porannego moczu kupiłam 10 szt. na allegro wiec mnie korcily [emoji5][emoji5][emoji5] I nie wiem czy ja sobie juz coś wymyślam czy faktycznie coś tam było [emoji5][emoji5][emoji5] tak pod światło wydawało mi się ze jest cień cienia [emoji5][emoji5][emoji5] ale nie nastawiam się czekam dalej i powtórzę test [emoji5][emoji5][emoji5] dupka tez biorę tylko od 17 dnia cyklu.