reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Nie wytrzymałam i zrobiłam test dzisjaj nie z porannego moczu kupiłam 10 szt. na allegro wiec mnie korcily ☺☺☺ I nie wiem czy ja sobie juz coś wymyślam czy faktycznie coś tam było ☺☺☺ tak pod światło wydawało mi się ze jest cień cienia ☺☺☺ ale nie nastawiam się czekam dalej i powtórzę test ☺☺☺ dupka tez biorę tylko od 17 dnia cyklu.
Moze akurat:) zrob jutro z porannego moczu:) ktory dc?

reklama
Manki a ktory masz dc? Ile przed @? Ja juz pierdziele. Mam w pon dostac i wtedy zatestuje. No chyba ze ginka mi odpisze i sprowadzi mnie na ziemie ze 3,2 to nie ciaza [emoji23][emoji23][emoji23] to wtedy grzecznie czekam az mnie zaleje.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Manki a ktory masz dc? Ile przed @? Ja juz pierdziele. Mam w pon dostac i wtedy zatestuje. No chyba ze ginka mi odpisze i sprowadzi mnie na ziemie ze 3,2 to nie ciaza [emoji23][emoji23][emoji23] to wtedy grzecznie czekam az mnie zaleje.

Termin @ na 1 stycznia ;) ostatnie przychodziły punktualnie i owu też raczej była o czasie.
A cykle mam krótkie, 25 dni tylko, także pracowaliśmy intensywnie przez weekend 17-18. W sumie cały ten cykl był intensywnie przepracowany
Już sama nie wiem, jeśli będzie "jak zwykle" to już jutro żołądek powinien dawać pierwsze znaki :p
Ale może sobie po prostu sikne na zakończenie roku :D

A te 3,2 to faktycznie zagadka, ciekawe jak to można wytłumaczyć.

Pękłam dzisiaj rano i nasikałam żeby nie wchodzić w Nowy Rok z nie dokonczonymi sprawami :p
A tak na serio, to chyba zwali nam się towarzystwo z dzieciarnia do domu i zostaną na noc, także jutro rano byłby lekki młynek ;)

No i dzięki temu, że nasikałam, już wiem, że szampana Sylwestrowego będę pić tylko symbolicznie!
:D :D :D

Ostatnia edycja:
Pękłam dzisiaj rano i nasikałam żeby nie wchodzić w Nowy To z nie dokonczonymi sprawami [emoji14]
A tak na serio, to chyba zwali nam się towarzystwo z dzieciarnia do domu i zostaną na noc, także jutro rano byłby lekki młynek ;)

No i dzięki temu, że nasikałam, już wiem, że szampana Sylwestrowego będę pić tylko symbolicznie!
Gratuluję :-) pochwal się tym testem :-)

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Pękłam dzisiaj rano i nasikałam żeby nie wchodzić w Nowy Rok z nie dokonczonymi sprawami [emoji14]

Wow SUPER! [emoji173] Gratuluję kochana [emoji8]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Pękłam dzisiaj rano i nasikałam żeby nie wchodzić w Nowy Rok z nie dokonczonymi sprawami [emoji14]

Gratulacje kochana[emoji4] [emoji4] [emoji4]

Dziękuję ^_^
Małż jeszcze śpi, nie wiem jak mu wiadomość podrzucić :p
A test wyszedł w miarę wyraźnie, tylko jeszcze nie do końca wiem jak tu się foto dodaje :/ -_-
(kupiłam wczoraj dodatkowo jeden mega czuły, żeby nie wątpić w wynik :p)

reklama
Nie wytrzymałam i zrobiłam test dzisjaj nie z porannego moczu kupiłam 10 szt. na allegro wiec mnie korcily [emoji5][emoji5][emoji5] I nie wiem czy ja sobie juz coś wymyślam czy faktycznie coś tam było [emoji5][emoji5][emoji5] tak pod światło wydawało mi się ze jest cień cienia [emoji5][emoji5][emoji5] ale nie nastawiam się czekam dalej i powtórzę test [emoji5][emoji5][emoji5] dupka tez biorę tylko od 17 dnia cyklu.
Ja tez nie bylam pewna czy cos tam bylo, bo kreska byla ledwo widoczna pod swiatlo. Zrobilam test na drugi dzien kolo poludnia i juz byla duzo bardziej widoczna.[emoji4] a beta potwierdzila moje watpliwosci. Trzymam mocno kciuki za Ciebie, zebys jutro zobaczyla te dwie piekne kreseczki[emoji8]

Do góry