reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

19.12 mialam pecherzyk 21 mm, gin mowila ze na granicy pekniecia ale czy pękł..... ?
Kazala wspolzyc 19 i 20. Na wszelki wypadek bylo tez 21.12.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Beta 3,2 [emoji35] Ciaza od 5. Zawsze mialam 0,1. Dzis 24 dc/27. Rano jednorazowe rozowe plamienie. Implantacja? Brac dupka czy juz bez sensu? Jesli brac to kiedy odstawic zeby @ nie opoznic? Powinna byc w pon.
Wiedzialam zeby nie robic, bo tylko humor sobie spierdzielilam.

Wow szczerze nigdy się nie spotkalam z takim wynikiem. Bo zazwyczaj jesli ciąży nie ma to jest wynik mniejszy niż 1 a tu 3,2??? Może jest tyle co po implantacji i zaczyna się produkcja bety?

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Bete bym powtorzyla ale w pon juz ide do pracy a to sie wiąze ze spoznieniem bo w kolejce sie czeka na pobranie prawie 2 godziny [emoji20] napisalam maila do ginki czy brac duphaston, opisalam jej wszystko. Ciekawe czy dzis odpisze. Chcialam dzwonic ale pomyslalam ze jak tyle info jej naraz podam to moze zbyt pochopnie udzielic odpowiedzi bo moze miec pacjentke, a tak jak na spokojnie przeczyta maila, zobaczy kiedy byl pecherzyk, ktory dzis dc itp to dokladniej to policzy. Jak bedzie kazala powtorzyc bete w pon. to najwyzej wstane o 4 rano zeby byc pierwsza w kolejce [emoji3] ehh juz bym chyba wolala miec 0,1 niz dalej takie zycie w zawieszeniu. Bym te 3,2 olala gdyby nie to ze od dobrego tygodnia boli/ciagnie mnie w okolicy jajnika/ pachwiny ( tego co byl lecherzyk) i bola cycki po zew. stronie ale tylko jak dotykam.

Bete bym powtorzyla ale w pon juz ide do pracy a to sie wiąze ze spoznieniem bo w kolejce sie czeka na pobranie prawie 2 godziny [emoji20] napisalam maila do ginki czy brac duphaston, opisalam jej wszystko. Ciekawe czy dzis odpisze. Chcialam dzwonic ale pomyslalam ze jak tyle info jej naraz podam to moze zbyt pochopnie udzielic odpowiedzi bo moze miec pacjentke, a tak jak na spokojnie przeczyta maila, zobaczy kiedy byl pecherzyk, ktory dzis dc itp to dokladniej to policzy. Jak bedzie kazala powtorzyc bete w pon. to najwyzej wstane o 4 rano zeby byc pierwsza w kolejce [emoji3] ehh juz bym chyba wolala miec 0,1 niz dalej takie zycie w zawieszeniu. Bym te 3,2 olala gdyby nie to ze od dobrego tygodnia boli/ciagnie mnie w okolicy jajnika/ pachwiny ( tego co byl lecherzyk) i bola cycki po zew. stronie ale tylko jak dotykam.

A jutro nie mas nigdzie mozliwosci zrobic badan? U mnie jest punkt diagnostyki i w tygodniu material do badania pobieraja do 14.30. M

No i super :) mam nadzieje, ze szybko odpisze

A mnie tak straaaaasznie kusi zeby jutro test zrobic :tak: :no: :tak: :no: :unsure: :baffled: :confused:

Żabcia ! A Ty w Polsce jesteś ?:D
Do gina idziesz ?
I się odzywaj kurcze ...bo się martwiłam !

Tak myślałam, że słabe łącze.
Dawaj znać co i jak bo czekamy!! [emoji11]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ano w Polsce :p od 22 grudnia do 7 stycznia [emoji173]️

U mnie nic ciekawego.
11 dc aktualnie
3 stycznia mam gina (15dc)
5 stycznia (17dc) wg apki ma byc owulka.

Licze, ze gin bedzie zachwalal grubosc endometrium [emoji6] i ogolnie, ze powie, ze wsjo pieknie i cudnie [emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ano w Polsce [emoji14] od 22 grudnia do 7 stycznia [emoji173]️

U mnie nic ciekawego.
11 dc aktualnie
3 stycznia mam gina (15dc)
5 stycznia (17dc) wg apki ma byc owulka.

Licze, ze gin bedzie zachwalal grubosc endometrium [emoji6] i ogolnie, ze powie, ze wsjo pieknie i cudnie [emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno będzie pięknie i cudnie!
Ja póki co 12dc, wczoraj pęcherzyk miał 12mm, cholera wie czy będzie dominujący. Może z tego coś wyjść o ile łaskawie zechce peknac, jeśli nie czekam na @ bez wywoływania bo muszę zrobić hormony.
Udanego urlopu w Polszy [emoji16][emoji9]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia miesiaczke mialam 4.12. Od 15 dnia cyklu bralam duphaston i po nim mialam dostac @. Wiec pewnie by to bylo jutro lub pojutrze.
To zrob test kolo 3.01. Powinien juz wyjsc wiarygodny. Ja 26dc robilam tesy o wyszla ledwo widoczna kreska. A nastepnego dnia juz troche lepsza i beta 339...
Nie wytrzymałam i zrobiłam test dzisjaj nie z porannego moczu kupiłam 10 szt. na allegro wiec mnie korcily ☺☺☺ I nie wiem czy ja sobie juz coś wymyślam czy faktycznie coś tam było ☺☺☺ tak pod światło wydawało mi się ze jest cień cienia ☺☺☺ ale nie nastawiam się czekam dalej i powtórzę test ☺☺☺ dupka tez biorę tylko od 17 dnia cyklu.

reklama
No i super :) mam nadzieje, ze szybko odpisze

A mnie tak straaaaasznie kusi zeby jutro test zrobic :tak: :no: :tak: :no: :unsure: :baffled: :confused:
No to jest to ze korci.. Mnie juz poprzednio wyszlo przed planowana @ wiec moze Tobie tez wyjdzie..:) bo idziemy leb w leb z naszym cyklem tylko u mnie teraz to chorobsko wlasnie nie wiem czy mi nie opoznilo owu. Ja musze zaczekac bo u nas bylo sexy od 14 dc bez zabezpieczenia wiec zaszlam tylko wtedy jesli przesunela mi sie owu wiec jesli potencjalnie u mnie owu byla 14dc to mi jeszcze nie wyjdzie:/ ale tobie:) calkiem mozliwe:) na @ sie nie zapowiada? Bo u mnie nie.. Czuje w podbrzuszu jakby tam cos bylo.. Zupelnie podobnie jak wtedy we wrzesniu.

Do góry