reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

A i z początkiem tego cyklu zaczęłam brać antybiotyk, myślicie, że cykl może się trochę wydłużyć przez to? Jajnik trochę zaczęłam czuć dzisiaj po południu, ale śluz jeszcze nie wygląda za ciekawe :/

reklama
U mnie teoretycznie dni płodne :)
Także cały weekend musimy jakoś próbować ;)
Ale tak jak się spodziewałam, czuję prawy jajnik, a z prawego jeszcze nam się nie udało ustrzelić :/ mam wrażenie, że coś z nim nie tak... No nic, zrobimy co się da :p najwyższej trzeba będzie do przyszłego miesiąca poczekać aż się lewy uaktywni
Mi tez sie dzisiaj zaczely dni plodne.. Ale musze to jakos przetrzymac. Zdecydowalismy ze nic na sile i chorobsko przeczekamy.. Czuje podbrzusze tak jak na okres, chyba cos tam zaczyna sie dziac:p a myslalam ze przez chorobe i leki wszystko mi sie poprzesuwa a chyba nie.. Zobaczymy;) trzymam kciuki aby sie udalo;) a jak nie to dzialamy razem w styczniu;D

A i z początkiem tego cyklu zaczęłam brać antybiotyk, myślicie, że cykl może się trochę wydłużyć przez to? Jajnik trochę zaczęłam czuć dzisiaj po południu, ale śluz jeszcze nie wygląda za ciekawe :/
Jaki bierzesz ten antybiotyk? I na co? Ja tez myslalam ze mi sie poprzesuwa ale chyba wszystko idzie ok bo sluz juz sie zrobil przezroczysty.. U ciebie pewnie tez lada moment sie zmieni;) choc nie ukrywam ze moze sie poprzesuwac, ale to chyba zalezy od kazdej z nas.. Jak to wpkynie na organizm te branie leku..l

Jaki bierzesz ten antybiotyk? I na co? Ja tez myslalam ze mi sie poprzesuwa ale chyba wszystko idzie ok bo sluz juz sie zrobil przezroczysty.. U ciebie pewnie tez lada moment sie zmieni;) choc nie ukrywam ze moze sie poprzesuwac, ale to chyba zalezy od kazdej z nas.. Jak to wpkynie na organizm te branie leku..l
Nic specjalnego, amoksycyline na zatoki.
Normalnie to bym się spodziewała owulacji już jutro, ale tym razem obstawiam bardziej niedzielę/poniedziałek

Ja też trzymam za was kciuki
Też mam te dni kochane ...
Ale wogole niby jest Oki ...tak mówił lekarz ale okres mam co 27dni a owulacja się jakoś przesunęła bo mam w 18.19 dniu cyklu
Co tym myślicie

reklama
Do góry