reklama
Mi tez sie dzisiaj zaczely dni plodne.. Ale musze to jakos przetrzymac. Zdecydowalismy ze nic na sile i chorobsko przeczekamy.. Czuje podbrzusze tak jak na okres, chyba cos tam zaczyna sie dziac a myslalam ze przez chorobe i leki wszystko mi sie poprzesuwa a chyba nie.. Zobaczymy trzymam kciuki aby sie udalo a jak nie to dzialamy razem w styczniu;DU mnie teoretycznie dni płodne
Także cały weekend musimy jakoś próbować
Ale tak jak się spodziewałam, czuję prawy jajnik, a z prawego jeszcze nam się nie udało ustrzelić :/ mam wrażenie, że coś z nim nie tak... No nic, zrobimy co się da najwyższej trzeba będzie do przyszłego miesiąca poczekać aż się lewy uaktywni
Jaki bierzesz ten antybiotyk? I na co? Ja tez myslalam ze mi sie poprzesuwa ale chyba wszystko idzie ok bo sluz juz sie zrobil przezroczysty.. U ciebie pewnie tez lada moment sie zmieni choc nie ukrywam ze moze sie poprzesuwac, ale to chyba zalezy od kazdej z nas.. Jak to wpkynie na organizm te branie leku..lA i z początkiem tego cyklu zaczęłam brać antybiotyk, myślicie, że cykl może się trochę wydłużyć przez to? Jajnik trochę zaczęłam czuć dzisiaj po południu, ale śluz jeszcze nie wygląda za ciekawe :/
manki3
Fanka BB :)
Nic specjalnego, amoksycyline na zatoki.Jaki bierzesz ten antybiotyk? I na co? Ja tez myslalam ze mi sie poprzesuwa ale chyba wszystko idzie ok bo sluz juz sie zrobil przezroczysty.. U ciebie pewnie tez lada moment sie zmieni choc nie ukrywam ze moze sie poprzesuwac, ale to chyba zalezy od kazdej z nas.. Jak to wpkynie na organizm te branie leku..l
Normalnie to bym się spodziewała owulacji już jutro, ale tym razem obstawiam bardziej niedzielę/poniedziałek
Lenka232323
Ja też trzymam za was kciuki
Też mam te dni kochane ...
Ale wogole niby jest Oki ...tak mówił lekarz ale okres mam co 27dni a owulacja się jakoś przesunęła bo mam w 18.19 dniu cyklu
Co tym myślicie
Też mam te dni kochane ...
Ale wogole niby jest Oki ...tak mówił lekarz ale okres mam co 27dni a owulacja się jakoś przesunęła bo mam w 18.19 dniu cyklu
Co tym myślicie
justys0702
Ja tez powinnam miec te dni, ale narazie nic jeszcze nie czuje. Chyba, ze mi sie owulacja opozni.
dżoł
Lenka232323
Ale myślisz że to ok jest jak się ta owulacja tak przesunie????Ja tez powinnam miec te dni, ale narazie nic jeszcze nie czuje. Chyba, ze mi sie owulacja opozni.
Lenka232323
Ja miałam w tamtym miesiącu monitoring cyklu i mi wyszło18dzień cyklu owukacja
reklama
justys0702
Ja po poronieniu mam dluzsze cykle i moze tez dlatego owulacja mi sie moze przesunac. Nie wiem czy to jest ok. Nie mam poje ia co o tym myslec. Najlepiej zapytac lekarza dlaczego owulacja sie przesuwa.Ale myślisz że to ok jest jak się ta owulacja tak przesunie????