reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Cześć dziewczyny:-)
Ja porobiłam w październiku w 5tyg
I od tej pory nie udaje mi się zajść
Po badaniu u ginekologa jest wszystko Oki
Tylko mnie zastanawia fakt czemu lekarz mi nie dał żadnych badań do zrobienia
Lekarz na badania kieruje zazwyczaj dopiero po 3 poronieniu. Niektórzy dadzą juz po drugim ale w wiekszosci przypadków dopiero po 3 stracie.
Dziewczyny a powiedzcie mi czy zacząć już brać kwas foljowy przed ciąża?
Jasne że tak. Kwas foliowy powinno sie brać w momencie starań o dziecko

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny ☺ będzie dobrze zobaczycie wszystkie doczekamy się w Nowym Roku naszych upragnionych bobaskow czuje ze się uda ja pisze się na wrzesień ☺ kto ze mną ?☺
Mam 4 dzień @ wiec już niedługo staranka wczoraj sobie wyliczyłam ze w Wigilię będzie największą szansa na zajście w ciaze ☺wiec to musi być szczęśliwy dzień ☺☺☺
Wszystkie byś my chciała aby z nowym rokiem przyszło nowe życie
I wszystkim wam tak samo jak sobie życzę tego z całego serduszka
Oby się udało :-)

Hej dziewczyny. nie czytam bo nie nadrobie. tak szybko napisze u mnie jet w miarę ok od tygodnia mam plamienia ciemne ale okazuje się ze jak na razie nie ma się czym martwić. w zeszły czwartek pusty pecherzyk o wymiarze 0.84 a wczoraj już 1.10 i zarodeczek 0.38 ☺ czyli nie czeka mnie znów pusty pecherzyk :) bardzo sie ciesze lekarz twierdzi ze serduszko chyba widzi ale chyba to dla mnie za mało w sobotę powtórne usg :) ale w poprzedniej ciąży pecherzyk nie osiągnął nawet 1 cm no i w ogóle nie było maluszka... jestem dobrej myśli dam znać w sobotę jeszcze raz przepraszam ze się nie odzywałam ale moje córki dają mi popalić a ja staram się znaleźć czas i na cala trójkę i na siebie :) no a nie jest to łatwe w związku ze zbliżającymi się świętami a w tym roku wyprawiamy u nas więc mam co robi :). do nowych dziewczyn poronilam 26 sierpnia tego roku i jak widać szybko się udało wiec trzymam kciuki za wszystkie nowe aniołkowe mamy i wiem ze ciężko w to uwierzyć ale będzie dobrze trzymajcie się :*

Cześć dziewczyny ☺ będzie dobrze zobaczycie wszystkie doczekamy się w Nowym Roku naszych upragnionych bobaskow czuje ze się uda ja pisze się na wrzesień ☺ kto ze mną ?☺
Mam 4 dzień @ wiec już niedługo staranka wczoraj sobie wyliczyłam ze w Wigilię będzie największą szansa na zajście w ciaze ☺wiec to musi być szczęśliwy dzień ☺☺☺
Ja zaczęłam nowy cykl starań
Oby się udało ,lecz nie robię sobie nadziej:-(...

Hej dziewczyny. nie czytam bo nie nadrobie. tak szybko napisze u mnie jet w miarę ok od tygodnia mam plamienia ciemne ale okazuje się ze jak na razie nie ma się czym martwić. w zeszły czwartek pusty pecherzyk o wymiarze 0.84 a wczoraj już 1.10 i zarodeczek 0.38 [emoji5] czyli nie czeka mnie znów pusty pecherzyk :) bardzo sie ciesze lekarz twierdzi ze serduszko chyba widzi ale chyba to dla mnie za mało w sobotę powtórne usg :) ale w poprzedniej ciąży pecherzyk nie osiągnął nawet 1 cm no i w ogóle nie było maluszka... jestem dobrej myśli dam znać w sobotę jeszcze raz przepraszam ze się nie odzywałam ale moje córki dają mi popalić a ja staram się znaleźć czas i na cala trójkę i na siebie :) no a nie jest to łatwe w związku ze zbliżającymi się świętami a w tym roku wyprawiamy u nas więc mam co robi :). do nowych dziewczyn poronilam 26 sierpnia tego roku i jak widać szybko się udało wiec trzymam kciuki za wszystkie nowe aniołkowe mamy i wiem ze ciężko w to uwierzyć ale będzie dobrze trzymajcie się :*
Cieszę się Twoim szczęściem :) jesteś dobrym przykładem by wierzyć że się uda :) cieszę się że wszystko u Was w porządku już na następnym usg napewno usłyszysz serduszko :) ja poroniłam 14 lipca i jak narazie się nie udało po malu tracę nadzieje. Dużo zdrówka dla Was :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja zaczęłam nowy cykl starań
Oby się udało ,lecz nie robię sobie nadziej:-(...
Kochana trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki i wierzę że tym razem się uda ✊ będzie dobrze zobaczysz dla nas cierpiących aniolkowych mam musi wkoncu zaświecic słoneczko i one przyjdzie w postaci cudownych maluszków ☺ musisz w to uwierzyć a wszystko będzie dobrze ☺ Trzymaj się cieplutko ☺

Do góry