reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

A u mnie jutro miną równo 3 miesiące od poronienia :(
Byłabym już w 6 miesiącu...
U mnie też przychodzą takie dni ze liczę sobie który to byłby tydzień ze byłoby już widać brzuszek i ze może juz bym czuła ruchy czasami nawet staje sobie przed lustrem i wyobrażam brzuszek
Ale po chwili staram się myśleć pozytywnie ze jeszcze to wszystko mnie czeka ze moje dzieciątko przełożyło to wszystko na inny termin i niedługo będę to przechodzić i jak to mój mąż cały czas mówi ze widocznie czerwiec to nie był dobry termin i nasze dziecko samo je przełożyło Kochana musi być dobrze i wszystko się jeszcze ułoży ☺ ja wierze ze niedługo posypia się tu dobre wiadomości jak to mówią Nowy Rok Nowe Nadzieje ☺☺☺☺

reklama
Kochana trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki i wierzę że tym razem się uda ✊ będzie dobrze zobaczysz dla nas cierpiących aniolkowych mam musi wkoncu zaświecic słoneczko i one przyjdzie w postaci cudownych maluszków ☺ musisz w to uwierzyć a wszystko będzie dobrze ☺ Trzymaj się cieplutko ☺

Kochana trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki i wierzę że tym razem się uda ✊ będzie dobrze zobaczysz dla nas cierpiących aniolkowych mam musi wkoncu zaświecic słoneczko i one przyjdzie w postaci cudownych maluszków ☺ musisz w to uwierzyć a wszystko będzie dobrze ☺ Trzymaj się cieplutko ☺

Ja też mam nadziej że się uda :-)
Nie tylko mi ale nam wszystkim
Kochane :-)

U mnie też przychodzą takie dni ze liczę sobie który to byłby tydzień ze byłoby już widać brzuszek i ze może juz bym czuła ruchy czasami nawet staje sobie przed lustrem i wyobrażam brzuszek
Ale po chwili staram się myśleć pozytywnie ze jeszcze to wszystko mnie czeka ze moje dzieciątko przełożyło to wszystko na inny termin i niedługo będę to przechodzić i jak to mój mąż cały czas mówi ze widocznie czerwiec to nie był dobry termin i nasze dziecko samo je przełożyło Kochana musi być dobrze i wszystko się jeszcze ułoży [emoji5] ja wierze ze niedługo posypia się tu dobre wiadomości jak to mówią Nowy Rok Nowe Nadzieje [emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]
Też tak mam Kochana identycznie jak Ty :( to takie smutne że nas wszystkie to spotkało. Ja bylabym w 6 miesiącu na święta miałabym już dzidzie w brzuszku jak o tym myślę.. brak słów :( ale staram się pocieszać. Dużo dajecie mi Wy te forum :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ale po chwili staram się myśleć pozytywnie ze jeszcze to wszystko mnie czeka ze moje dzieciątko przełożyło to wszystko na inny termin i niedługo będę to przechodzić i jak to mój mąż cały czas mówi ze widocznie czerwiec to nie był dobry termin i nasze dziecko samo je przełożyło Kochana musi być dobrze i wszystko się jeszcze ułoży [emoji5] ja wierze ze niedługo posypia się tu dobre wiadomości jak to mówią Nowy Rok Nowe Nadzieje [emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]
Ja tez tak mam. Licze w ktorym bylalbym juz miesiacu. Jaki bym miala brzuszek. Wszystko do bardzo boli[emoji17] ale trzeba zyc dalej i wierzyc, ze nam wszystkim sie uda[emoji4]

Ja tez kazdego dnia odliczam co by bylo gdyby.... Ale trzeba wziac sie w garść:(

Dziewczyny czy mialyscie problem z przeciwcialami ANA? Robilam sobie po poronieniu badania w kierunku zespolu antyfosfolipidowego i ogolnie to co odszukalam w odchlani internetu...
Odebralam wyniki i mam pozytywny wynik tych przeciwcial... Jestem zalamana:( mialyscie z tym jakaś styczność? Wizyte u mojego lekarza mam dopiero 11 stycznia... Nie wiem czy mam cos z tym dalej robic, jedyne co mi doradzono w laboraotrium to wykonanie ANA 2... :(

reklama
U mnie teoretycznie dni płodne :)
Także cały weekend musimy jakoś próbować ;)
Ale tak jak się spodziewałam, czuję prawy jajnik, a z prawego jeszcze nam się nie udało ustrzelić :/ mam wrażenie, że coś z nim nie tak... No nic, zrobimy co się da :p najwyższej trzeba będzie do przyszłego miesiąca poczekać aż się lewy uaktywni

Do góry