justys0702
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Jestem tu nowa. Czy moge sie przylaczyc do waszego forum?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi z powodu Twojej straty [emoji20] Wszystkie doskonale Cię rozumiemy... Ale trzeba żyć dalej i walczyć o szczęście [emoji5]Mam 26 lat. Ponad 4 lata jestem po slubie. W lipcu udalo mi sie zajsc w ciaze, niestety w pazdzierniku poronilam. Jestem w 3 cyklu po poronieniu i bedziemy zaczynac starania. Lekarz zalecil mi pic inofolic i branie duphastona od 15 dc. Czy ten lek moze zatrzymac owulacje?
Mi również przykro z powodu straty dzidziusia, mi lekarz też zalecił pić inofolik piłam go ponad dwa miesiące życzę powodzenia w staraniachMam 26 lat. Ponad 4 lata jestem po slubie. W lipcu udalo mi sie zajsc w ciaze, niestety w pazdzierniku poronilam. Jestem w 3 cyklu po poronieniu i bedziemy zaczynac starania. Lekarz zalecil mi pic inofolic i branie duphastona od 15 dc. Czy ten lek moze zatrzymac owulacje?
No właśnie ile to my kobietki musimy znieść ale KaSia nic się nie martw na bolące cycki zaraz przyjdzie czas ☺Oj Martusia oby Twoje słowa były prorocze [emoji178] Ale dziękuję za takie objawy ciążowe hehe już wolałabym bolące cycki [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Mi również bardzo przykro z powodu twojej straty trzymam bardzo mocno kciuki za staranka a co do inofolic i duphastonu niestety nie pomogę bo mi lekarz nic nie kazał wcześniej brać a duphaston brałam wcześniej przed poronieniem jak juz byłam w 5 tygodniu ciazy.Mam 26 lat. Ponad 4 lata jestem po slubie. W lipcu udalo mi sie zajsc w ciaze, niestety w pazdzierniku poronilam. Jestem w 3 cyklu po poronieniu i bedziemy zaczynac starania. Lekarz zalecil mi pic inofolic i branie duphastona od 15 dc. Czy ten lek moze zatrzymac owulacje?
No mi też teraz nie bolą a przed @ bolały...No właśnie ile to my kobietki musimy znieść ale KaSia nic się nie martw na bolące cycki zaraz przyjdzie czas [emoji5]
Kochana a właśnie wcale Cię nie bolą piersi bo mnie nie a raczej zawsze przed @ troszkę pobolewaly
Ja karmiłam małego 10mcy a przy ostatniej ciąży dotknąć ich się nie dało tak bolały... Chyba nie ma reguły [emoji16]Z tymi cyckami to chyba nie ma reguly... mnie bolaly zawsze przed okresem i to dość mocno, do czasu aż w ciążę zaszlam. Wtedy bolały mnie MASAKRYCZNIE [emoji14]
A po karmieniu już wcale, ani przed @, ani na początku 2 i 3 ciąży
Koleżanka miała podobnie, po pierwszej ciąży i karmieniu te bolące cyce na początku ciąży już jej się nie powtórzyły
Trochę jakby po karmieniu robiły się nieczule na hormony ciążowe![]()