reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

U Mnie już po dniach plodnych ale nie nastawiam się że się udało bo raczej się nie udało jak zawsze. Pociesza mnie myśl że w styczniu pójdę porobie sobie badania i będzie wiadomo co i jak. Dziewczyny trzymam za Was kciuki :) aż miło Was się czyta tak pozytywnie nastawione :) mam nadzieje ze koniec roku dla nas wszystkich okaże się szczęśliwy :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U Mnie już po dniach plodnych ale nie nastawiam się że się udało bo raczej się nie udało jak zawsze. Pociesza mnie myśl że w styczniu pójdę porobie sobie badania i będzie wiadomo co i jak. Dziewczyny trzymam za Was kciuki :) aż miło Was się czyta tak pozytywnie nastawione :) mam nadzieje ze koniec roku dla nas wszystkich okaże się szczęśliwy :)

Młoda, bo w dupę dostaniesz za takie nastawienie! [emoji16] Wszystko się uda, zobaczysz! [emoji178]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Czekam cały czas na dobre wieści ☺
Dziewczyny właśnie też tak sobie uświadomiłam ze staranka będa przed Sylwestrem a na Sylwestra tez wybieram się na bal ☺ i będą domysły a może się udało ☺ bo w moim przypadku na test będzie jeszcze za wcześnie noooo nic poczekamy cierpliwie ☺☺☺☺ aby z dobrym efektem ☺

Ja od 3 lat w końcu mam sylwestra wolnego, może nie do końca bo schodzę z nocy w sylwestra ale tak czy siak będę w końcu na sylwku i pewnie urządzamy go u rodziców :)

reklama
Do góry