reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ja na swoją czekam i do wtorku według moich obliczeń powinna być ale kto wie jak to teraz będzie chciałam się już zapisać na kontrolne usg ale zależy mi na tym żeby je zrobić po pierwszej @ niech już będzie po niej ☺ jestem bardzo niecierpliwa ☺

Ja na swoją czekam i do wtorku według moich obliczeń powinna być ale kto wie jak to teraz będzie chciałam się już zapisać na kontrolne usg ale zależy mi na tym żeby je zrobić po pierwszej @ niech już będzie po niej [emoji5] jestem bardzo niecierpliwa [emoji5]
Chyba każda z nas taka niecierpliwa [emoji23] U mnie też jeszcze nie ma, za to wymioty się pojawiły [emoji32]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

O kurcze... to chyba naprawdę mega bublowate testy na Allegro sprzedają ;)
Albo grupa żołądkowa :/
Może idź betę z krwi zrobić?
No tak mi się wydaje że to buble, bo skąd tak niska cena? Never mind, poczekam do następnego weekendu i wtedy kupię jakieś apteczne lub betę zrobię [emoji5] Ale jest taka możliwość że to wirus, bo parę dni temu mój mały wymiotował... A jest mi niedobrze cały czas [emoji37]

No tak mi się wydaje że to buble, bo skąd tak niska cena? Never mind, poczekam do następnego weekendu i wtedy kupię jakieś apteczne lub betę zrobię [emoji5] Ale jest taka możliwość że to wirus, bo parę dni temu mój mały wymiotował... A jest mi niedobrze cały czas [emoji37]

Ejno! Weź nie każ tyle czekać :confused::baffled:
;)

Ejno! Weź nie każ tyle czekać :confused::baffled:
;)
Lekarz mi mówił że @ po poronieniu może przyjść z tygodniowym opóźnieniem, dlatego chcę poczekać [emoji6] Ale allegrowe testy robię codziennie więc jeśli tylko coś się zmieni odrazu dam znać [emoji16] Chyba że sama nie wytrzymam i na betę polecę [emoji23][emoji23][emoji23]

Lekarz mi mówił że @ po poronieniu może przyjść z tygodniowym opóźnieniem, dlatego chcę poczekać [emoji6] Ale allegrowe testy robię codziennie więc jeśli tylko coś się zmieni odrazu dam znać [emoji16] Chyba że sama nie wytrzymam i na betę polecę [emoji23][emoji23][emoji23]

Kochana ja jednak mam nadzieje ze to nie wirus ☺ cały czas czekam na dobre wieści i coś czyje ze niedługo będą

reklama
Do góry