reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Kochana będzie dobrze mąż Cię wygrzeje i przeziębienie szybko minie ☺ja też czekam na @ i mam nadzieje ze najpóźniej za tydzień się pojawi brzuch juz pobolewa wiec mam nadzieje ze to dobry znak ☺później kontrola i starania ☺mam dobre przeczucia i myślę że razem Nowy Rok zaczniemy wspaniałe w 2in1 ☺ kiedy ma być u Ciebie @?
W srode albo czwartek powinna byc.. Czyli lada dzien ale jakos sie nie zapowiada:/

Owulacyjny z dzisiaj :)
f672581b7f34d213f45a02cee1340679.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dzisjaj mam tak kiepski dzień ze nie wiem od rana płacze cały czas Juz myślałam że jest dobrze i pogodzilam się z moją tragedia a teraz siedzę przygotowuje Mikołaja dla mojej córci i myślę że już by był 4 miesiąc zaraz by było widać brzuszek i rycze i uświadomiłam sobie ze musze zacząć wszystko od początku dlaczego tak się stało miało być tak pięknie nie chce mi się juz nic chciałam się tak cieszyć tymi Świętami w ciazy z widocznym juz brzuszkiem juz nawet szukałam jakiejś fajnej sukieneczki ciążowej a tu nic nie układa się tak jak chciałam

Dziewczyny dzisjaj mam tak kiepski dzień ze nie wiem od rana płacze cały czas Juz myślałam że jest dobrze i pogodzilam się z moją tragedia a teraz siedzę przygotowuje Mikołaja dla mojej córci i myślę że już by był 4 miesiąc zaraz by było widać brzuszek i rycze i uświadomiłam sobie ze musze zacząć wszystko od początku dlaczego tak się stało miało być tak pięknie nie chce mi się juz nic chciałam się tak cieszyć tymi Świętami w ciazy z widocznym juz brzuszkiem juz nawet szukałam jakiejś fajnej sukieneczki ciążowej a tu nic nie układa się tak jak chciałam
Daj sobie trochę czasu... takich dni jak dziś jeszcze będziesz miała kilka zanim ochloniesz do tego stanu, że będziesz mogła swobodnie o tym rozmawiać. Bo zapomnieć całkowicie to się nie da. Wyplacz się, wyżal a zobaczysz że spojrzysz na to z innej strony.
Pamiętam jak też ciężko przechodziłam święta po poronieniu. A minęło wtedy 2 miesiące, bo ja urodziłam martwą córeczkę 22 października. A z kolei ostatnie święta były chyba rekompensatą za poprzednie, bo mimo że spędziłam je w szpitalu to były moje najcudowniejsze święta w życiu bo spędzone już w 3 a raczej w 4 bo Maja była z nami, patrzyła z góry na swojego tyle co urodzonego braciszka. Musisz dac sobie czas na żałobę, tak długo, jak to będzie konieczne a jak już będziesz gotowa to będziesz pod sercem nosiła swoje drugie życie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana ja Cie rozumiem tez bym jakos byla w 4-5msc. Musimy to przetrwac a bedzie dobrze:) zobaczysz:) usmiechnie sie do nas szczescie i bedziemy w ciazy.. Choc wiem ze mialo byc na swieta, ja tez tak chcialam, ale.. Widocznie Pan Bog wybral dla nas inna date;)

Kochana będzie dobrze mąż Cię wygrzeje i przeziębienie szybko minie ☺ja też czekam na @ i mam nadzieje ze najpóźniej za tydzień się pojawi brzuch juz pobolewa wiec mam nadzieje ze to dobry znak ☺później kontrola i starania ☺mam dobre przeczucia i myślę że razem Nowy Rok zaczniemy wspaniałe w 2in1 ☺ kiedy ma być u Ciebie @?
Juz sluz podbarwiony wiec moze za niedlugo @ przyjdzie.. A myslalam ze jednak nie teraz jeszcze.. Wg moich obliczen powinna przyjsc jutro albo pojutrze:)

reklama
Ja też miewam takie myśli... u mnie też byłby już 4 miesiąc... Ale nie da się cofnąć tego co już się stało [emoji20] Pomyśl sobie, że Wielkanoc możesz obchodzić z widocznym już brzuszkiem i się nie poddawaj [emoji178]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry