reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

A ja właśnie złożyłam szafkę rtv [emoji16] Tylko odcisków sobie narobiłam [emoji23] A jutro przywiozą jeszcze szafę i komodę to będę miała zajęcie [emoji23][emoji23][emoji23] Mąż jest niepocieszony że pracuje na popołudnie, bo też lubi się w to bawić [emoji12]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To może nie odciągaj tego i idź po antybiotyk... Później będzie ciężko wyleczyć [emoji53]

Po antybiotyk to wystarczy, że do kuchni pójdę ;)
Mam lekarze w rodzinie, więc jestem zaopatrzona na szczęście... Ale tak bardzo chciałabym się z tego wylizac bez antybiotyku :( ostatnio dwa miesiące temu brałam z tego samego powodu

Po antybiotyk to wystarczy, że do kuchni pójdę ;)
Mam lekarze w rodzinie, więc jestem zaopatrzona na szczęście... Ale tak bardzo chciałabym się z tego wylizac bez antybiotyku :( ostatnio dwa miesiące temu brałam z tego samego powodu
To może nie doleczyłaś że znów się odnowiło? Kurde współczuję, wiem co to ból zatok [emoji53]

No I melduję się z małpą, nie zaskoczyła mnie i przyszła dokładnie w terminie :p
Oczywiście znowu ledwo co leci...
Właściwie to nie wiem czy to okres, czy raczej plamienie w terminie @ :confused:
W piątek Idę krew dać na badanie, zobaczymy czy coś da się z tego wywnioskować...

No I melduję się z małpą, nie zaskoczyła mnie i przyszła dokładnie w terminie [emoji14]
Oczywiście znowu ledwo co leci...
Właściwie to nie wiem czy to okres, czy raczej plamienie w terminie @ :confused:
W piątek Idę krew dać na badanie, zobaczymy czy coś da się z tego wywnioskować...
Mam cichą nadzieję że to nie okres

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie też się pojawilo plamienie, @ powinnam dostac za 2 dni jakoś. I całe pozytywne myślenie zniknęło :/

Ale wiecie co? Kolejny termin @ wychodzi mi dokladnie na 1 stycznia! :D wyobrazcie sobie jaki bylby fajny poczatek roku, gdyby jednak sie nie pojawila nastepna... ;)

Ja czuję też że @ coraz bliżej ale jakoś mnie to nie martwi [emoji6] Nie teraz to następnym razem się uda [emoji16] I wrzesień też byłby fajny na termin porodu [emoji16]

Manki u mnie to samo, wczoraj bylam u gina i bylo plamienie, kazala liczyc jako 1 dc. a to byl 26 dc ale licze od dzis 1 dc. jestem przeziebiona i pewnie dlatego tak malo leci. tez chcialam zrobic tarczycowe do konca tyg. ale nie wiem czy wyniki nie beda "sfalszowane" jak to prawie nie leci i do tego choroba ;-(

reklama
Dziewczyny ja tez dostalam @ dzisiaj;) tak jak obstawialam, w ten dzien przyszla.. Wiec jak tylko sie skonczy zaczynamy starania:)

Do góry