reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Jeszcze dużo za wcześnie, to dopiero trzeci dzień więc zacznę gdzieś za tydzień... Ostatnio wyszedł pozytywny tydzień przed terminem @...
Kurcze jak mi się w głowie kręci... [emoji12]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki ☺
Ja z niecierpliwością czekam na pierwsza @ jeszcze nigdy tak nie miałam ☺a później intensywnie działamy ☺
Dzisjaj na innym forum przeczytałam piękne słowa które dodały mi wiary ☺
"Nasze maleństwa nie odeszły one tylko zmieniły datę przyjścia na świat "

Trzymam kciuki [emoji5]
Ja z niecierpliwością czekam na pierwsza @ jeszcze nigdy tak nie miałam [emoji5]a później intensywnie działamy [emoji5]
Dzisjaj na innym forum przeczytałam piękne słowa które dodały mi wiary [emoji5]
"Nasze maleństwa nie odeszły one tylko zmieniły datę przyjścia na świat "
Też to czytałam... i wierzę że moja Helenka wybrała sobie sierpniową datę spotkania [emoji178]
Trzymam kciuki i za Ciebie kochana [emoji178][emoji110]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

anik90
Jaka decyzję podjęłas działasz czy jeszcze czekasz ?
W tym msc juz mam po owu, ale specjalnie czekalismy bo daje w przyszlym tyg cv i podanie do pracy. Teraz czekam do 7-8 grudnia na @ i mysle ze do 2 tyg powinno sie cos wyjasnic z ta praca i w grudniu kolo polowy grudnia trafia mi plodne to sie zaczniemy starac. Jesli z pracy beda nici:p

reklama
Kasia, Ty chyba z tego co kojarzę mieszkasz za granicą, tam mają trochę inne myślenie. Faktycznie w Polsce mówią, że po zabiegu to co najmniej 3 miesiące, niektórzy nawet twierdzą, że 6 [emoji52]
Ja byłam na kontroli 2 tyg po i lekarka mi powiedziała, że wszystko się oczyścić ładnie, endo 7mm więc już myślałam, że pozwoli odrazu się starać, a ona mi tu wyskakuje, że bezwzględnie jeden czekać. Ale ufam jej więc grzecznie czekam

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi po czwartkowej wizycie powiedziala ze moge od razu sie starac. Na poczatku powiedziala 3msc ale to mowila jak kierowala mnie na zabieg a teraz zmienila zdanie bo ladnie sie zagoilo..:)

Do góry