reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ja też teoretycznie mogłabym na połowę sierpnia wskoczyć ;)
Ale szczerze przyznam, że jeśli kiedyś zobaczę te dwie kreski, to chyba się wstrzymam z wpisywaniem do grup do drugiego trymestru :(

Ja też teoretycznie mogłabym na połowę sierpnia wskoczyć ;)
Ale szczerze przyznam, że jeśli kiedyś zobaczę te dwie kreski, to chyba się wstrzymam z wpisywaniem do grup do drugiego trymestru :(
Ja jedynie z informowaniem wszystkich w koło się wytrzymam... A grupy to fajna sprawa... Zobacz jak tu jest miło, mimo że jesteśmy tu ze smutnych powodów [emoji4]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Życzę Wam dziewczynki żeby planowane prezenciki się udały trzymam za to kciuki i czekam na dobre wieści
Ja mam dzisjaj jakiegoś dola tez tak dziewczyny macie ze jednego dnia wydaje mi się ze juz jest ok ze pogodzilam się z moim wielkim nieszczęściem i teraz będzie juz tylko lepiej a na drugi dzień wszystko się zmienia i chce mi się tylko płakać może jak będę już na etapie staranek będzie mi łatwiej bo będę miała cały czas nadzieje ze juz jest fasolka pod serduszkiem ❤

reklama
Życzę Wam dziewczynki żeby planowane prezenciki się udały trzymam za to kciuki i czekam na dobre wieści
Ja mam dzisjaj jakiegoś dola tez tak dziewczyny macie ze jednego dnia wydaje mi się ze juz jest ok ze pogodzilam się z moim wielkim nieszczęściem i teraz będzie juz tylko lepiej a na drugi dzień wszystko się zmienia i chce mi się tylko płakać może jak będę już na etapie staranek będzie mi łatwiej bo będę miała cały czas nadzieje ze juz jest fasolka pod serduszkiem [emoji173]
Ja ostatnie dni mam jakieś huśtawki nastrojów, w sensie płaczliwa się zrobiłam, wzruszam się byle czym... Miałam takie objawy na początku ostatniej ciąży... a może to jeszcze hormony wychodzą...

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry